1. Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP

Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP 715.956. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP. 

Specificaties Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP
MerkSiemens
Fabrikantcode715.956

Over Siemens 715.956

De Siemens KS29VVWEP koelkast en de Siemens GS29NVWEP vriezer zijn een perfecte combinatie voor het koelen en bewaren van al je voedsel. Deze twee apparaten hebben hetzelfde strakke uiterlijk en kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld met behulp van de meegeleverde verbindingsset. De koelkast biedt voldoende ruimte voor de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer. Je kunt je verse groenten en fruit perfect bewaren in de handige vershoudzone. Met de instelbare luchtvochtigheid kun je de ideale omgeving creëren om je eten langer vers te houden. Het easyAccess plateau kan worden uitgeschoven, zodat je gemakkelijk bij al je producten kunt, zelfs de pot mosterd achterin de koelkast. Daarnaast beschikt de koelkast over de superCooling functie, waarmee je tijdelijk de temperatuur kunt verlagen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je snel drankjes wilt koelen. Met deze set heb je niet alleen een praktische en moderne koelkast en vriezer, maar ook een eyecatcher in je keuken. Geen gedoe meer met boodschappen passen in een te kleine koelkast, maar genoeg ruimte voor al je verse producten. Daarnaast zorgen de slimme functies ervoor dat je eten langer vers blijft en dat je altijd snel en gemakkelijk bij al je producten kunt. De Siemens KS29VVWEP koelkast en Siemens GS29NVWEP vriezer zijn de ideale combinatie voor het bewaren van al je vo.

Pluspunten
  • Met deze set heb je meteen een koelkast en een vriezer in huis. In de vershoudzone van de koelkast blijven groenten en fruit langer fris. Dankzij No Frost hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien.

Minpunten
  • Het gewicht en de grootte van de modellen kunnen de levering bemoeilijken, dus let goed op of ze op de gewenste plek passen. Beide modellen hebben een onbedekte condensor, wat extra onderhoud vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP

Bekijk of de Siemens KS29VVWEP + Siemens GS29NVWEP mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens 715.956, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!