1. blackfriday
  2. Siemens KI51RADF0

Siemens KI51RADF0 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens KI51RADF0 KI51RADF0. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens KI51RADF0. 

Specificaties Siemens KI51RADF0
MerkSiemens
FabrikantcodeKI51RADF0

Over Siemens KI51RADF0

De Siemens KI51RADF0 is een ultrastille koelkast met een geluidsniveau van slechts 33 decibel, waardoor je hem bijna niet hoort. Maar dat is niet het enige indrukwekkende aan deze koelkast. Met de hyperFresh Plus lade kun je groente en fruit tot wel 2 keer langer vers houden. Je kunt zelf de luchtvochtigheid instellen, waardoor je appels en paprika knapperig en smakelijk blijven. Maar niet alleen groente en fruit profiteren van deze lade, ook kaas en vlees blijven langer houdbaar en behouden hun volle smaak. Met de superCooling-knop kun je de temperatuur in de koelkast tijdelijk verlagen, ideaal wanneer je net boodschappen hebt gedaan en de nieuwe etenswaren snel wilt laten afkoelen. Daarnaast heeft deze koelkast een handige SoftClose-deursluiting, waardoor de deur automatisch sluit wanneer hij in een hoek van 20 graden of minder staat. Dit voorkomt onnodig energieverlies en zorgt ervoor dat je altijd een goed sluitende deur hebt. Kortom, de Siemens KI51RADF0 is niet alleen een stille en praktische koelkast, maar ook een waardevolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Je hoort nauwelijks dat hij aanstaat vanwege het lage geluidsniveau van 33 decibel. Groente en fruit blijven langer vers in de vershoudzone. De bouwkwaliteit van de middenklasse zorgt ervoor dat het langer meegaat.

Minpunten
  • Is energieklasse F minder zuinig dan de meeste 1-deurs koelkasten?

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens KI51RADF0

Bekijk of de Siemens KI51RADF0 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens KI51RADF0, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!