1. Siemens KG36EALCA

Siemens KG36EALCA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens KG36EALCA KG36EALCA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens KG36EALCA. 

Specificaties Siemens KG36EALCA
MerkSiemens
FabrikantcodeKG36EALCA

Over Siemens KG36EALCA

Met de Siemens KG36EALCA kunt u op een milieuvriendelijke en geluidsarme manier boodschappen bewaren voor 3 tot 4 personen. Deze koelkast heeft namelijk een energieklasse C, wat zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee. In de freshSense lade kunt u uw bananen, paprika's en rucola leggen. Hier kunt u de luchtvochtigheid afzonderlijk instellen, waardoor uw groenten en fruit langer vers en houdbaar blijven. Dit zorgt ervoor dat u minder voedsel verspilt. Dankzij de luchtcirculatie blijft het op elk plateau in het koelgedeelte koel. Het maakt dus niet uit waar u uw vleeswaren plaatst. De Siemens KG36EALCA is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn strakke design past hij perfect in elke moderne keuken. De koelkast heeft een netto inhoud van 324 liter, wat meer dan genoeg ruimte biedt voor al uw boodschappen. Daarnaast beschikt hij over een vriesgedeelte met een netto inhoud van 105 liter, waarin u al uw diepvriesproducten kunt bewaren. De koelkast is voorzien van LED-verlichting, waardoor u altijd een goed overzicht heeft van uw producten. Bovendien is hij uitgerust met een noFrost functie, wat betekent dat u de vriezer nooit meer handmatig hoeft te ontdooien. Kortom, de Siemens KG36EALCA is de ideale koelkast voor iedereen die op zoek is naar een energ.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een energieklasse C, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en goed is voor het milieu. In de vershoudzone blijven groenten en fruit langer vers.

Minpunten
  • Heeft Low Frost, waardoor je het vriesgedeelte 1 à 2 keer per jaar moet ontdooien. Low Frost zorgt ervoor dat je het vriesgedeelte maar 1 à 2 keer per jaar hoeft te ontdooien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens KG36EALCA

Bekijk of de Siemens KG36EALCA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens KG36EALCA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!