1. Siemens KA95NAXEP side by side

Siemens KA95NAXEP side by side Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens KA95NAXEP side by side 719.094. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens KA95NAXEP side by side. 

Specificaties Siemens KA95NAXEP side by side
MerkSiemens
Fabrikantcode719.094

Over Siemens 719.094

Met de Siemens KA95NAXEP side by side set beschik je over zowel een koelkast als een vriezer. Met de meegeleverde verbindingsset kun je deze twee apparaten eenvoudig combineren tot een side by side opstelling. De ruime koelkast biedt voldoende plaats voor de boodschappen van maar liefst 5 personen of meer. Dit maakt het mogelijk om gemakkelijk grote hoeveelheden voedsel in één keer op te slaan. Maak optimaal gebruik van de vershoudzone om verse aardbeien of paprika's langer vers te houden. Met de mogelijkheid om de luchtvochtigheid in te stellen, kun je de ideale omstandigheden creëren om je boodschappen langer vers te houden. Daarnaast is de roestvrijstalen deur van de koelkast zo ontworpen dat vingerafdrukken minder snel zichtbaar zijn. Hierdoor blijft de koelkast er langdurig mooi uitzien. Let op: de koelkast bevindt zich aan de linkerkant van de side by side opstelling. Naast de ruime koelkast beschikt deze set ook over een vriezer om al je diepvriesproducten in op te slaan. Met deze Siemens KA95NAXEP side by side set ben je verzekerd van voldoende opbergruimte en een stijlvol design dat past in elke keuken.

Pluspunten
  • Met deze set heb je meteen een koelkast en een diepvriezer in huis. In de vershoudzone van de koelkast blijven groenten en fruit langer vers. Met de ijsblokjesmaker heb je altijd ijsblokjes bij de hand om in je glas frisdrank te doen.

Minpunten
  • Beide modellen hebben energieklasse E en zijn minder zuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens KA95NAXEP side by side

Bekijk of de Siemens KA95NAXEP side by side mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens 719.094, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!