1. blackfriday
  2. Siemens HM636GNS1

Siemens HM636GNS1 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens HM636GNS1 HM636GNS1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens HM636GNS1. 

Specificaties Siemens HM636GNS1
MerkSiemens
FabrikantcodeHM636GNS1

Over Siemens HM636GNS1

De Siemens HM636GNS1 maakt het bakken van ingewikkelde recepten een fluitje van een cent. Met een simpele veeg over het touchscreen heb je toegang tot een breed scala aan recepten. Vanaf nu is het bereiden van een exotisch gerecht met een heerlijk knapperig korstje nog nooit zo eenvoudig geweest. Het display geeft tijdens het bakproces zelfs aan hoelang je precies de tafel moet dekken. Wil je liever meer controle over het bakproces? Geen probleem! Met 13 verschillende bereidingssystemen, waaronder een grill- en magnetronfunctie, heb je alle vrijheid om het gerecht naar jouw wens te bereiden. Zelfs als je een keertje wat minder tijd hebt, weet de Siemens HM636GNS1 wel raad. Met de varioSpeed-functie kun je de bereidingstijd met de helft verkorten, waardoor je nog sneller kunt genieten van je heerlijke maaltijd. Daarnaast is de oven voorzien van handige functies zoals een zelfreinigende katalytische achterwand en een softMove-deur die zachtjes sluit. Zo wordt het bakken niet alleen makkelijker, maar ook nog eens een plezierige ervaring. De Siemens HM636GNS1 is de perfecte keuze voor iedereen die houdt van gemak en kwaliteit in de keuken.

Pluspunten
  • Met een bereidingskwaliteit van topklasse heb je talloze opties om gerechten te bereiden. De oven beschikt over een katalytische achterwand die vuil opneemt en verbrandt. Selecteer een van de 30 automatische programma's en de oven zal de juiste instellingen voor je gerecht kiezen.

Minpunten
  • Warmt langzamer op dan vergelijkbare combi-ovens, met een vermogen van 800 watt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens HM636GNS1

Bekijk of de Siemens HM636GNS1 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens HM636GNS1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!