1. blackfriday
  2. Siemens EX875LYE3E

Siemens EX875LYE3E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EX875LYE3E EX875LYE3E. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EX875LYE3E. 

Specificaties Siemens EX875LYE3E
MerkSiemens
FabrikantcodeEX875LYE3E

Over Siemens EX875LYE3E

De Siemens EX875LYE3E is een 4-pits inductie kookplaat met 4 flexibele kookzones. Met dit innovatieve apparaat ben je niet beperkt tot 4 vaste kookzones, waardoor je pannen van elke vorm kunt plaatsen, zolang ze zich tussen de witte lijnen bevinden. De kookplaat past automatisch de benodigde zones aan op basis van de grootte van de pan, waardoor je stoofpotje gelijkmatig verhit wordt. Bovendien kun je pannen eenvoudig naar een andere plek op de kookplaat verplaatsen, waarbij de temperatuur en timer automatisch meeschuiven voor optimaal gemak. De Siemens EX875LYE3E is de perfecte kookplaat, zelfs als je geen keukenprinses bent. Met de handige braadsensor wordt de temperatuur gemeten en constant gehouden, waardoor je geen risico loopt op aangebrand vlees. Bak dus gerust een heerlijk stukje vlees zonder zorgen! Wanneer je alle kookzones tegelijkertijd nodig hebt, kun je eenvoudig de snelstartfunctie inschakelen met slechts één druk op de knop. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd, dus vergeet deze niet apart te bestellen. Het is belangrijk om te weten dat de stekker nog aan de kookplaat bevestigd moet worden door een elektricien, aangezien de aansluiting van elk stopcontact anders kan zijn.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzone(s) als één grote zone of twee aparte zones. Bereid mals en sappig vlees met behulp van de braadsensor. Met een bereidingskwaliteit van topklasse heb je tal van mogelijkheden om gerechten te bereiden.

Minpunten
  • De kookplaat heeft geen warmhoudfunctie om je gerecht warm te houden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EX875LYE3E

Bekijk of de Siemens EX875LYE3E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens EX875LYE3E, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!