1. blackfriday
  2. Siemens EX851FVC1E

Siemens EX851FVC1E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EX851FVC1E EX851FVC1E. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EX851FVC1E. 

Specificaties Siemens EX851FVC1E
MerkSiemens
FabrikantcodeEX851FVC1E

Over Siemens EX851FVC1E

De Siemens EX851FVC1E inductie kookplaat is een veelzijdig apparaat dat perfect is voor elke keuken. Met zijn 2 flexibele kookzones kun je het oppervlak precies aanpassen aan de grootte van je pan. Of je nu een kleine sauspan gebruikt of een grote braadslede voor een stuk vlees, deze kookplaat past zich moeiteloos aan. Deze kookplaat beschikt ook over een lange kookzone aan de rechterkant, perfect voor het bereiden van een sappig stuk ossenhaas. Met de 4 beschikbare temperatuurstanden kun je het vlees precies op de gewenste temperatuur bakken. En als je een keer een uitgebreide maaltijd bereidt voor je hele familie, kun je met de quickstart-functie alle pannen tegelijkertijd verwarmen. Met maar liefst 17 standen heb je volledige vrijheid om te koken zoals jij dat wilt. Of je nu wilt sudderen op een lage temperatuur of snel wilt koken op een hoge temperatuur, met deze kookplaat kun je het allemaal. En aan het einde van de avond is het schoonmaken een fluitje van een cent dankzij de glazen kookplaat. Kortom, met de Siemens EX851FVC1E inductie kookplaat haal je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat in huis.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzones als één grote zone of als 2 aparte zones. Bereid mals en sappig vlees met behulp van de braadsensor. Met een bereidingskwaliteit van topklasse heb je vele mogelijkheden voor het bereiden van gerechten.

Minpunten
  • De kookplaat heeft geen warmhoudfunctie om je gerecht warm te houden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EX851FVC1E

Bekijk of de Siemens EX851FVC1E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens EX851FVC1E, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!