1. blackfriday
  2. Siemens EX651FXC1E

Siemens EX651FXC1E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EX651FXC1E EX651FXC1E. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EX651FXC1E. 

Specificaties Siemens EX651FXC1E
MerkSiemens
FabrikantcodeEX651FXC1E

Over Siemens EX651FXC1E

De Siemens EX651FXC1E is een innovatieve kookplaat die je kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met 2 flexibele kookzones biedt deze kookplaat je de mogelijkheid om ruimte te creëren voor een langwerpige braadslede, zodat je moeiteloos heerlijke gerechten kunt bereiden. De ingebouwde braadsensor zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft, waardoor je vlees altijd mals en sappig blijft. Of je nu van medium rare of well done houdt, met deze kookplaat maak je keer op keer de perfecte biefstuk, precies zoals jij hem graag eet. Met 17 verschillende vermogensstanden biedt de Siemens EX651FXC1E je de mogelijkheid om de warmte nauwkeurig aan te passen aan je kookbehoeften. Je kunt eenvoudig de gewenste stand selecteren via de slider bediening. Wil je dat je maaltijd snel klaar is? Maak dan gebruik van de boostfunctie. Deze functie voegt extra vermogen toe, waardoor je pan sneller verwarmt en je gerechten in een mum van tijd op tafel staan. Daarnaast is deze kookplaat voorzien van een kinderslot, zodat kinderen niet met de instellingen kunnen knoeien, zelfs niet als de kookplaat uitstaat. Met de Siemens EX651FXC1E geniet je niet alleen van heerlijke maaltijden, maar ook van gemoedsrust en veiligheid in de keuken.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzones als één groot gebied of 2 aparte gebieden. Bereid mals en sappig vlees met behulp van de braadsensor. Met een bereidingskwaliteit van topklasse heb je veel mogelijkheden om gerechten te bereiden.

Minpunten
  • De kookplaat heeft geen warmhoudfunctie om je gerecht warm te houden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EX651FXC1E

Bekijk of de Siemens EX651FXC1E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens EX651FXC1E, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!