1. blackfriday
  2. Siemens ET645HN17E

Siemens ET645HN17E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens ET645HN17E ET645HN17E. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens ET645HN17E. 

Specificaties Siemens ET645HN17E
MerkSiemens
FabrikantcodeET645HN17E

Over Siemens ET645HN17E

De Siemens ET645HN17E biedt een perfecte plek voor elke pan, of het nu een braadpan, hapjespan of steelpan is. Deze keramische kookplaat beschikt namelijk over 4 kookzones van verschillende formaten. De rechtsvoor zone is zelfs voorzien van 2 ringen, waardoor je energie kunt besparen wanneer je een kleine pan gebruikt. Alleen de binnenste ring wordt dan namelijk verwarmd. Voor de vis- of braadpan is er een speciale plek linksachter op de langwerpige braadzone. Met het eenvoudige bedieningsmenu met touchscreen kun je gemakkelijk 1 van de 17 standen selecteren. En als je de perfecte stand hebt gevonden, kun je deze met de vergrendelingsknop vastzetten, zodat je gerecht op een constante temperatuur gaar wordt. Met de Siemens ET645HN17E haal je niet alleen een mooie en functionele kookplaat in huis, maar ook een apparaat dat het koken nog eenvoudiger en energiezuiniger maakt. Met zijn verschillende kookzones, handige bedieningsmenu en energiebesparende functies is deze keramische kookplaat een echte aanwinst voor elke keuken.

Pluspunten
  • Dankzij de braadzone is de kookplaat ook geschikt voor braadsledes en langwerpige pannen.

Minpunten
  • Een keramische kookplaat is minder veilig en snel dan een inductiekookplaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens ET645HN17E

Bekijk of de Siemens ET645HN17E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens ET645HN17E, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!