1. blackfriday
  2. Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart

Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart TQ905R09. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart. 

Specificaties Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart
MerkSiemens
FabrikantcodeTQ905R09

Over Siemens TQ905R09

Met de Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart kun je jouw koffie naar eigen smaak aanpassen dankzij de innovatieve functies beanIdent en baristaMode. Met behulp van de beanIdent worden de instellingen van de machine automatisch aangepast op basis van de bonen die je gebruikt. Daarnaast kun je met de baristaMode zelf de sterkte, hoeveelheid, temperatuur, verhoudingen en zetsnelheid van je koffie aanpassen, waardoor je altijd kunt genieten van een smaakvolle en aromatische kop koffie. Bovendien biedt de Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart de mogelijkheid om tot wel 10 verschillende profielen op te slaan, zodat je jouw favoriete koffierecepten altijd bij de hand hebt. Voordat je de koffiezet, kun je het kopje alvast opwarmen op de warmhoudplaat, zodat je koffie op de perfecte temperatuur blijft. Op het touchscreen display kun je kiezen uit maar liefst 21 verschillende koffievarianten. En door de wifi-functionaliteit kun je de koffiemachine zelfs op afstand bedienen en genieten van extra koffiespecialiteiten. Daarnaast zorgt de Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart voor een rustige koffiebereiding, dankzij het dempende geluidssysteem. Hierdoor kun je 's ochtends vroeg genieten van een heerlijke kop koffie zonder anderen wakker te maken. De koffiemachine heeft daarnaast een topklasse bouwkwaliteit, waardoor je verzekerd bent van een duurzaam.

Pluspunten
  • Met de baristaMode kun je je eigen koffierecepten maken door de koffiesterkte, -grootte, -temperatuur en de hoeveelheid melk zeer nauwkeurig in te stellen. Je kunt 10 gepersonaliseerde koffierecepten bewaren voor 10 personen. Het maakt met 62 decibel veel minder geluid dan andere volautomatische koffiemachines.

Minpunten
  • Bij intensief gebruik dien je het relatief kleine melkreservoir regelmatig bij te vullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart

Bekijk of de Siemens EQ900 TQ905R09 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens TQ905R09, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!