1. blackfriday
  2. Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart

Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart TQ903R09. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart. 

Specificaties Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart
MerkSiemens
FabrikantcodeTQ903R09

Over Siemens TQ903R09

Met de Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart kun je met het touchscreen display elk kopje koffie aanpassen aan jouw favoriete smaak, zonder dat het veel lawaai maakt. Deze volautomaat is ontworpen om het geluid te dempen, zodat je er weinig last van hebt als iemand anders koffie zet. Met maar liefst 21 verschillende koffiespecialiteiten kun je jouw drankjes naar jouw eigen smaak aanpassen. Met de baristaMode kun je zelf de sterkte van de koffie, de hoeveelheid koffie en melk, de temperatuur, de maalgraad en de zetsnelheid instellen. Je kunt je eigen recept opslaan onder één van de 3 gebruikersprofielen. Deze volautomaat is ook te bedienen via de handige app. In de app vind je extra koffiespecialiteiten en kun je de volgorde bepalen waarin de drankjes worden bereid. Als je liever in één keer een grote hoeveelheid koffie wilt zetten, dan kun je gebruik maken van de koffiekanfunctie. Met deze functie zet je makkelijk een hele pot koffie. Daarnaast is deze machine zeer stil en heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor je jarenlang kunt genieten van heerlijke koffie zonder gedoe.

Pluspunten
  • Met de baristaMode kun je je eigen koffierecepten maken door de koffiesterkte, -grootte, -temperatuur en de hoeveelheid melk zeer nauwkeurig in te stellen. Maakt met 62 decibel aanzienlijk minder geluid dan andere volautomatische koffiemachines. Je kunt niet alleen 2 espresso's maken, maar ook 2 melkspecialiteiten met één druk op de knop.

Minpunten
  • Bij intensief gebruik vul je het relatief kleine melkreservoir regelmatig bij.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart

Bekijk of de Siemens EQ900 TQ903R09 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens TQ903R09, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!