1. blackfriday
  2. Siemens EQ9+ S700 TI9573X9RW Home Connect

Siemens EQ9+ S700 TI9573X9RW Home Connect Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EQ9+ S700 TI9573X9RW Home Connect TI9573X9RW. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EQ9+ S700 TI9573X9RW Home Connect. 

Specificaties Siemens EQ9+ S700 TI9573X9RW Home Connect
MerkSiemens
FabrikantcodeTI9573X9RW

Over Siemens TI9573X9RW

De Siemens EQ9+ S700 TI9573X9RW Home Connect is een geavanceerde koffiemachine met een dubbel bonenreservoir, waarmee je kunt genieten van twee verschillende koffiesmaken. Vul de machine met een krachtige, pittige koffieboon voor degenen die van een sterke smaak houden, en een milde boon met een zachtere smaak voor degenen die liever een mildere smaakervaring hebben. Met de handige app op je tablet of smartphone kun je je favoriete koffierecepten samenstellen en de machine op afstand bedienen. De app biedt ook ondersteuning bij het onderhoud, zoals begeleiding tijdens het ontkalkingsproces. Met deze machine kun je kiezen uit maar liefst 10 verschillende koffiespecialiteiten, waaronder een heerlijke flat white, espresso macchiato en doppio. Je kunt de sterkte, hoeveelheid en temperatuur van je koffie aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. Bovendien zet de machine twee kopjes van elke koffiespecialiteit tegelijk, waardoor je bezoek nooit lang hoeft te wachten. Na het bereiden van melkspecialiteiten reinigt de machine automatisch het melksysteem. Het melkreservoir, de lekbak en de koffiedikbak zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor het schoonmaken van de machine een fluitje van een cent is. Deze koffiemachine is niet alleen stil tijdens het gebruik, maar heeft ook een topklasse bouwkwaliteit, waardoor je kunt genieten van heerlijke koffie met een machine die lang me.

Pluspunten
  • Dankzij het dubbele bonenreservoir kun je afwisselen tussen 2 verschillende koffiesmaken. Met Home Connect kun je het op afstand bedienen met je tablet of smartphone. Met de Baristamode kun je eigen koffierecepten maken door de koffiesterkte, -grootte, -temperatuur en de hoeveelheid melk zeer nauwkeurig in te stellen.

Minpunten
  • Je moet het waterreservoir van 2,3 liter regelmatig bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EQ9+ S700 TI9573X9RW Home Connect

Bekijk of de Siemens EQ9+ S700 TI9573X9RW Home Connect mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens TI9573X9RW, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!