1. Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect

Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect TI9553X1RW. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect. 

Specificaties Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect
MerkSiemens
FabrikantcodeTI9553X1RW

Over Siemens TI9553X1RW

Met de Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect kun je jouw koffiezetapparaat bedienen via je tablet of smartphone, waar je ook bent. Je kunt nu jouw favoriete koffierecepten samenstellen, helemaal vanuit je luie stoel. Met behulp van de handige app wordt het onderhouden van de machine een fluitje van een cent. Je ontvangt een melding zodra er onderhoud nodig is en de app begeleidt je hierin. Met deze koffiemachine kun je kiezen uit maar liefst 10 verschillende koffiespecialiteiten, die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Bepaal zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur van je koffie. En het beste van alles? Je kunt tegelijkertijd 2 kopjes van elke koffiespecialiteit zetten, zodat je bezoek nooit lang hoeft te wachten. Na het zetten van melkspecialiteiten wordt het melksysteem automatisch gereinigd door de machine, zodat jij hier minder omkijken naar hebt. Daarnaast is deze koffiemachine ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Het melkreservoir, de lekbak en koffiedikbak zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. En alsof dat nog niet genoeg is, is deze machine ook nog eens erg stil en heeft het een topklasse bouwkwaliteit. Met de Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect geniet je elke dag van de perfecte kop koffie, waar je ook bent.

Pluspunten
 • 1

  .

  Dankzij Home Connect kun je het op afstand bedienen met je tablet of smartphone. 2

  .

  Met de Baristamode kun je je eigen koffierecepten maken door de koffiesterkte, -grootte, -temperatuur en de hoeveelheid melk zeer nauwkeurig in te stellen. 3

  .

  Je kunt niet alleen 2 espresso's zetten, maar ook een flat white en espresso macchiato met één druk op de knop.

Minpunten
 • Heeft geen dubbel bonenreservoir waarmee je kunt afwisselen tussen 2 koffiesmaken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect

Bekijk of de Siemens EQ9+ S500 TI9553X1RW Home Connect mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens TI9553X1RW, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!