1. blackfriday
  2. Siemens EQ9+ S300 TI923309RW

Siemens EQ9+ S300 TI923309RW Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EQ9+ S300 TI923309RW TI923309RW. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EQ9+ S300 TI923309RW. 

Specificaties Siemens EQ9+ S300 TI923309RW
MerkSiemens
FabrikantcodeTI923309RW

Over Siemens TI923309RW

Met de Siemens EQ9+ S300 TI923309RW maak je met één druk op de knop 2 heerlijke latte macchiato's of cappuccino's. Ideaal wanneer je gasten over de vloer hebt en snel en gemakkelijk wilt genieten van een smaakvolle kop koffie. Het kleurendisplay biedt de mogelijkheid om de sterkte en hoeveelheid van je koffie aan te passen, zodat je altijd de perfecte kop kunt zetten. En het beste is nog dat je jouw favoriete recepten kunt opslaan, zodat je de volgende keer met één druk op de knop weer kunt genieten van jouw favoriete koffie. Met deze machine heb je de keuze uit maar liefst 7 verschillende koffiespecialiteiten. Maar dat is nog niet alles, je kunt ook gemakkelijk warme melk, melkschuim of heet water voor een kop thee selecteren. Dankzij de handige meldingssystemen hoef je je geen zorgen te maken over het bijvullen van het water- en bonenreservoir, omdat je tijdig een melding krijgt. En het schoonmaken van de machine is ook geen enkel probleem, want de automatische reinigingsfunctie spoelt het melksysteem na elke bereiding schoon. Daarnaast kun je het melkreservoir, de lekbak en de koffiedikbak gewoon in de vaatwasmachine reinigen. Deze machine staat garant voor een stille werking en heeft een topklasse bouwkwaliteit, zodat je er nog jarenlang plezier van zult hebben.

Pluspunten
  • Je kunt met 1 druk op de knop 2 melkspecialiteiten maken. Het geluidsniveau van 62.2 decibel is veel lager dan dat van andere volautomatische koffiemachines. De behuizing van roestvrij staal is sterker dan een kunststof behuizing.

Minpunten
  • Met deze espressomachine maak je geen flat white en espresso macchiato. Met je tablet of smartphone kan je de espressomachine niet op afstand bedienen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EQ9+ S300 TI923309RW

Bekijk of de Siemens EQ9+ S300 TI923309RW mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens TI923309RW, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!