1. blackfriday
  2. Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black

Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black TF301E09. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black. 

Specificaties Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black
MerkSiemens
FabrikantcodeTF301E09

Over Siemens TF301E09

De Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black is een geavanceerde koffiemachine die jouw favoriete melkspecialiteiten automatisch voor je bereidt. Met de handige uitschuifbare stoompijp hoef je alleen maar je kopje te vullen met melk en het apparaat doet de rest. Het schuimt de melk perfect op en voegt vervolgens een heerlijk shot espresso toe voor de ultieme smaakervaring. De koffiemachine is eenvoudig te bedienen met de handige drukknoppen, zodat je kunt kiezen uit verschillende koffiespecialiteiten, waaronder espresso, caffe crema, cappuccino, latte macchiato en een speciale melkfunctie. Daarnaast kun je ook de sterkte van elke koffiespecialiteit aanpassen, zodat je 's ochtends kunt genieten van een sterke kop koffie en 's avonds kunt ontspannen met een mildere variant. Het gebruiksgemak van deze koffiemachine wordt verder vergroot door de handige toegang aan de voorkant. Hierdoor kun je de zetgroep gemakkelijk verwijderen voor het schoonmaken. Daarnaast is de stoompijp afneembaar en kan deze eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser. Zo blijft jouw koffiemachine altijd in optimale conditie en kun je keer op keer genieten van de perfect bereide koffie en melkspecialiteiten.

Pluspunten
  • Het uitschuifbare stoompijpje schuimt automatisch melk op vanuit jouw kopje voor een cappuccino of latte macchiato. Kies uit 4 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast. Je reinigt het stoompijpje gemakkelijk in de vaatwasser.

Minpunten
  • Als je meerdere koppen achter elkaar zet, duurt het langer omdat je per keer één kop koffie zet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black

Bekijk of de Siemens EQ300 TF301E09 Piano Black mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens TF301E09, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!