1. blackfriday
  2. Siemens EQ.700 Integral TQ705R03

Siemens EQ.700 Integral TQ705R03 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EQ.700 Integral TQ705R03 TQ705R03. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EQ.700 Integral TQ705R03. 

Specificaties Siemens EQ.700 Integral TQ705R03
MerkSiemens
FabrikantcodeTQ705R03

Over Siemens TQ705R03

De Siemens EQ.700 Integral TQ705R03 is een geavanceerde koffiemachine die maar liefst 21 internationale koffiespecialiteiten kan bereiden. Met het handige melkreservoir kun je ook melkspecialiteiten maken, zonder gedoe met het toevoegen van melk bij elke kop koffie. Je vult eenvoudigweg het melkreservoir met melk en klikt het in de machine, waarna het apparaat al het werk voor je doet. Met slechts één druk op de knop kun je kiezen uit een breed scala aan koffierecepten en kun je deze aanpassen aan jouw persoonlijke smaak. Je hebt zelfs de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende aromaprofielen. Het handige iSelect-display maakt het nog gemakkelijker om jouw perfecte kop koffie te maken. Nadat je het gewenste recept hebt samengesteld, kun je deze opslaan in het geheugen van de machine. Hierdoor kun je tot wel 20 verschillende recepten opslaan en altijd genieten van jouw favoriete koffie. Daarnaast kun je de Siemens EQ.700 Integral TQ705R03 ook bedienen via de handige Home Connect-app. Hiermee kun je op afstand verschillende koffies zetten en ze zelfs in de wachtrij plaatsen voor jouw bezoek. En het beste van alles is dat deze koffiemachine dankzij de SuperSilent-functie bijna geruisloos werkt. Hierdoor kun je tijdens het wachten gezellig kletsen zonder last te hebben van lawaai.

Pluspunten
  • Je kunt kiezen uit 21 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Je kunt 20 gepersonaliseerde koffierecepten opslaan voor jou en andere koffiedrinkers. Met slechts 62 decibel maakt het veel minder geluid dan andere volautomatische koffiemachines.

Minpunten
  • Hij bezit geen warmhoudplaat om de kopjes vooraf op te warmen. Zonder malinghouder is het niet eenvoudig om tussendoor een kopje cafeïnevrije koffie te zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EQ.700 Integral TQ705R03

Bekijk of de Siemens EQ.700 Integral TQ705R03 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens TQ705R03, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!