1. blackfriday
  2. Siemens EQ.700 Classic TP705R01

Siemens EQ.700 Classic TP705R01 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EQ.700 Classic TP705R01 TP705R01. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EQ.700 Classic TP705R01. 

Specificaties Siemens EQ.700 Classic TP705R01
MerkSiemens
FabrikantcodeTP705R01

Over Siemens TP705R01

Met de Siemens EQ.700 Classic TP705R01 haal je een hoogwaardige koffiemachine in huis waarmee je eindeloos kunt genieten van de heerlijkste koffiespecialiteiten. Dankzij het grote aanraakscherm ontdek je eenvoudig 21 verschillende koffievariaties van over de hele wereld. Met de handige iSelect display kun je gemakkelijk jouw favoriete koffie kiezen en met slechts één druk op de knop zet je zelfs twee melkspecialiteiten tegelijkertijd. De Siemens EQ.700 Classic TP705R01 maakt gebruik van een handige melkslang waarmee je eenvoudig een cappuccino of latte macchiato kunt bereiden. Plaats simpelweg de slang in een pak melk en geniet van een heerlijke schuimlaag op je koffie. Naast de melkopties kun je ook de aromaSelect functie gebruiken, waarmee je kunt kiezen tussen 3 verschillende aroma profielen: licht, gebalanceerd en karakteristiek. Daarnaast past de koffiemachine automatisch de koffiesterkte aan wanneer je het koffievolume aanpast, zodat je altijd kunt genieten van jouw perfecte kopje koffie. Met de handige Home Connect app kun je de Siemens EQ.700 Classic TP705R01 zelfs bedienen vanaf een afstand. Je kunt bijvoorbeeld vanuit je luie stoel bepalen welke koffie er als volgende in de wachtrij komt en je kunt tot wel 10 recepten opslaan. Daarnaast beschikt deze koffiemachine over een SuperSilent functie, waardoor hij tijdens.

Pluspunten
  • Je hebt de keuze uit 21 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Je kunt 10 gepersonaliseerde koffierecepten opslaan voor jou en andere koffiedrinkers. Met 62 decibel maakt hij veel minder geluid dan andere volautomatische koffiemachines.

Minpunten
  • Hij bezit geen warmhoudplaat om de kopjes vooraf te verwarmen. Zonder een vakje voor gemalen koffie zet je niet gemakkelijk een kopje decafé tussendoor.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EQ.700 Classic TP705R01

Bekijk of de Siemens EQ.700 Classic TP705R01 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens TP705R01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!