1. Siemens EQ.6 Plus S800 TE658209RW

Siemens EQ.6 Plus S800 TE658209RW Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EQ.6 Plus S800 TE658209RW TE658209RW. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EQ.6 Plus S800 TE658209RW. 

Specificaties Siemens EQ.6 Plus S800 TE658209RW
MerkSiemens
FabrikantcodeTE658209RW

Over Siemens TE658209RW

Met de Siemens EQ.6 Plus S800 TE658209RW kun je tegelijkertijd 2 kopjes koffie zetten, ongeacht de variant. Hierdoor is deze machine perfect geschikt voor huishoudens met veel koffieliefhebbers of voor mensen die vaak bezoek ontvangen. Je hebt de keuze uit verschillende koffiesoorten, zoals americano, cappuccino, cortado, flat white of espresso. Bij aankoop ontvang je direct een roestvrijstalen melkkan, waarin je eenvoudig de melkslang steekt. Op deze manier zet de machine automatisch een heerlijke melkspecialiteit voor je. Via het kleurendisplay met touchknoppen kun je koffierecepten opslaan. Hierdoor kun je de koffiesterkte, watertemperatuur en de hoeveelheid koffie en melk naar jouw persoonlijke voorkeur instellen. Je kunt zelfs 2 van je favoriete recepten opslaan. Na het zetten van de koffie spoelt het melksysteem automatisch schoon, waardoor je geen extra werk hebt. Bovendien heeft de machine een stevige behuizing, waardoor hij lang meegaat en je er nog jarenlang van kunt genieten. Met de Siemens EQ.6 Plus S800 TE658209RW haal je een veelzijdige en duurzame koffiemachine in huis. Of je nu alleen van je kopje koffie wilt genieten of gezellig met vrienden en familie wilt samenzijn, deze machine biedt de perfecte oplossing. Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden en geniet van de heerlijke koffie die deze machine.

Pluspunten
  • Niet alleen zet je 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten met één druk op de knop. Je krijgt direct een roestvrijstalen melkkan om de melk op te schuimen. Met het kleurendisplay en de touchknoppen bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties.

Minpunten
  • Hij heeft geen kopjesverwarmer om de kopjes voor te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EQ.6 Plus S800 TE658209RW

Bekijk of de Siemens EQ.6 Plus S800 TE658209RW mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens TE658209RW, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!