1. blackfriday
  2. Siemens EQ.500 Integral TQ505R09

Siemens EQ.500 Integral TQ505R09 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EQ.500 Integral TQ505R09 TQ505R09. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EQ.500 Integral TQ505R09. 

Specificaties Siemens EQ.500 Integral TQ505R09
MerkSiemens
FabrikantcodeTQ505R09

Over Siemens TQ505R09

De Siemens EQ.500 Integral TQ505R09 is een geavanceerde koffiemachine met een overzichtelijk touchscreen kleurendisplay, waardoor het kiezen van jouw favoriete kopje koffie een fluitje van een cent is. Of je nu zin hebt in een heerlijke cappuccino of een romige latte macchiato, met deze machine kan het allemaal dankzij het handige melkreservoir. Bovendien kun je met deze machine tegelijkertijd 1 of 2 koffie- of melkspecialiteiten zetten, ideaal voor wanneer je bezoek hebt. Om ervoor te zorgen dat de melk altijd vers blijft, kun je het melkreservoir eenvoudig bewaren in de koelkast wanneer je het even niet gebruikt. Via het display kun je ook de gewenste koffiesterkte en melkhoeveelheid instellen, zodat je altijd kunt genieten van jouw perfecte kopje koffie. Daarnaast kun je jouw favoriete koffierecepten opslaan, zodat je deze later gemakkelijk opnieuw kunt maken. Deze koffiemachine is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Hij is voorzien van een stevige, roestvrijstalen lekbak en koffietuit, waardoor hij lang meegaat. Bovendien produceert hij met slechts 62 decibel minder geluid dan andere volautomaten, waardoor je in alle rust van jouw koffie kunt genieten.

Pluspunten
  • Met het kleurentouchscreen-display kun je de espressomachine gemakkelijk bedienen dankzij een uitgebreid menu met verschillende opties om uit te kiezen. Met slechts één druk op de knop maakt de machine niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten. Met een geluidsniveau van 62 decibel maakt deze volautomatische koffiemachine aanzienlijk minder geluid dan andere apparaten.

Minpunten
  • Hij bezit geen warmhoudplaat om de kopjes vooraf op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EQ.500 Integral TQ505R09

Bekijk of de Siemens EQ.500 Integral TQ505R09 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens TQ505R09, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!