1. blackfriday
  2. Siemens EH875FVB1E

Siemens EH875FVB1E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens EH875FVB1E EH875FVB1E. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens EH875FVB1E. 

Specificaties Siemens EH875FVB1E
MerkSiemens
FabrikantcodeEH875FVB1E

Over Siemens EH875FVB1E

De Siemens EH875FVB1E inductie kookplaat is een geweldige toevoeging aan jouw keuken. Met vijf flexibele kookzones biedt deze kookplaat voldoende ruimte om al jouw culinaire creaties te bereiden. Of je nu snel een maaltijd wilt opwarmen of een uitgebreid gerecht wilt bereiden, met de boostfunctie heb je in een mum van tijd een heerlijk warm kommetje tomatensoep met balletjes op tafel. Het bedienen van deze inbouw kookplaat is een fluitje van een cent dankzij het intuïtieve touchscreen. Met een simpele beweging van je vinger naar links of rechts kun je eenvoudig de warmte hoger of lager zetten. Met maar liefst 17 verschillende standen kun je altijd de perfecte temperatuur vinden voor jouw gerecht. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken als je vergeet om de kookplaat uit te zetten. Dankzij de automatische panherkenning schakelt de kookplaat automatisch uit wanneer er geen pan op staat. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van je maaltijd, zonder dat je je druk hoeft te maken over onnodig energieverbruik. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd bij de kookplaat. Deze kun je apart bestellen. Het is belangrijk om te weten dat de stekker nog aan de kookplaat bevestigd moet worden door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is. Zorg ervoor dat je deze.

Pluspunten
  • Met een gemiddelde bereidingskwaliteit heb je meer opties om gerechten te bereiden. Met de boostfunctie worden pannen extra snel warm.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen plaats voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens EH875FVB1E

Bekijk of de Siemens EH875FVB1E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens EH875FVB1E, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!