1. blackfriday
  2. Siemens CT636LES6

Siemens CT636LES6 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens CT636LES6 CT636LES6. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens CT636LES6. 

Specificaties Siemens CT636LES6
MerkSiemens
FabrikantcodeCT636LES6

Over Siemens CT636LES6

Met de Siemens CT636LES6 maak je met één druk op de knop 2 heerlijke cappuccino's of latte macchiato's. Dit is niet alleen handig voor wanneer je bezoek hebt, maar het zorgt er ook voor dat het koffiezetten een stuk sneller gaat. Naast deze populaire koffiespecialiteiten, heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een heerlijke espresso. Met deze inbouw koffiemachine kun je maar liefst 8 verschillende koffierecepten opslaan. Je kunt zelf de koffiesterkte, watertemperatuur en de hoeveelheid koffie en melk instellen, zodat je altijd de perfecte kop koffie kunt zetten. Het touchscreen kleurendisplay maakt het nog eenvoudiger om toegang te krijgen tot je eigen profiel met jouw favoriete recepten. Zo kun je altijd genieten van jouw persoonlijke koffievoorkeuren, zonder dat je steeds opnieuw alles hoeft in te stellen. Dankzij de Siemens CT636LES6 geniet je elke dag van een heerlijke kop koffie, precies zoals jij het wilt. De uitgebreide mogelijkheden en het gebruiksgemak maken deze koffiemachine een ware aanwinst voor in jouw keuken.

Pluspunten
  • Je zet niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten met 1 druk op de knop. Gebruik de heetwaterfunctie om je kopje voor te verwarmen, zodat een espresso minder snel afkoelt. Sla voor 10 personen koffierecepten op door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan te passen.

Minpunten
  • Beschikt niet over een pulserende zetmethode, waardoor de espresso voller van smaak is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens CT636LES6

Bekijk of de Siemens CT636LES6 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens CT636LES6, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!