1. blackfriday
  2. Siemens CM636GBS1

Siemens CM636GBS1 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens CM636GBS1 CM636GBS1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens CM636GBS1. 

Specificaties Siemens CM636GBS1
MerkSiemens
FabrikantcodeCM636GBS1

Over Siemens CM636GBS1

Met de Siemens CM636GBS1 haal je de perfecte combi oven in huis voor het bakken van heerlijke pizza's. Deze slimme oven beschikt over een speciale pizzastand die ervoor zorgt dat jouw pizza's een knapperige bodem krijgen met een krokante kaaskorst. Maar dat is nog niet alles! Naast de pizzastand kun je ook gebruik maken van de grill, hetelucht, magnetron en boven- en onderwarmte functies. Hierdoor heb je altijd het perfecte systeem tot je beschikking om jouw favoriete gerechten te bereiden. De Siemens CM636GBS1 is niet alleen een fantastische oven, maar ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Na de bereiding schakelt de oven automatisch uit, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vergeten uitschakelen. Daarnaast is de binnenzijde voorzien van een speciale coating, waardoor vuil en etensresten niet aan de binnenwand hechten. Met een simpel doekje veeg je de oven snel weer schoon, zodat je altijd kunt genieten van een schone en frisse oven. Kortom, met de Siemens CM636GBS1 heb je een veelzijdige combi oven in huis die niet alleen zorgt voor heerlijke gerechten, maar ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is.

Pluspunten
  • De oven is uitgerust met een katalytische achterwand die het vuil verzamelt en verbrandt. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de middenklasse is de bediening van de oven vrij eenvoudig.

Minpunten
  • Warmt langzamer op dan vergelijkbare combi ovens met een vermogen van 900 watt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens CM636GBS1

Bekijk of de Siemens CM636GBS1 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens CM636GBS1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!