1. blackfriday
  2. Sharp KH-6I35NS00-EU

Sharp KH-6I35NS00-EU Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sharp KH-6I35NS00-EU 10.738.962. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sharp KH-6I35NS00-EU. 

Specificaties Sharp KH-6I35NS00-EU
MerkSharp
Fabrikantcode10.738.962

Over Sharp 10.738.962

Met de Sharp KH-6I35NS00-EU ingebouwde inductiekookplaat wordt koken een waar genot. Deze kookplaat is voorzien van een flexibele kookzone, zodat u moeiteloos meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden. Of u nu een lange pan of een extra grote pastapot heeft, met een simpele handbeweging kunt u twee van de vier kookzones combineren tot één grote zone. Dit geeft u de vrijheid om te koken zoals u dat wilt. Wat deze inductiekookplaat echt onderscheidt, is de medium kookkwaliteit. Hierdoor heeft u meer mogelijkheden om heerlijke gerechten te bereiden dan bij vergelijkbare kookplaten. En als u haast heeft, kunt u altijd vertrouwen op de boosterfunctie van de Sharp inbouw inductiekookplaat. Elk van de vier kookzones is uitgerust met deze handige functie, waarmee u in slechts enkele minuten uw pastawater aan de kook kunt brengen. Maar deze kookplaat heeft nog meer te bieden. Stel dat er plotseling een vergadering plaatsvindt in uw thuiskantoor, dan kunt u uw soep gemakkelijk warm houden met de keep-warm functie. Zo kunt u zonder zorgen genieten van een warme maaltijd, zelfs als uw plannen plotseling veranderen. Met de Sharp KH-6I35NS00-EU ingebouwde inductiekookplaat wordt koken een plezierige en stressvrije ervaring.

Pluspunten
  • Gebruik de twee flexibele kookzones als één groot gebied of als 2 aparte gebieden om ze aan te passen aan de grootte van uw potten en pannen. Met de medium kookkracht heeft u meer mogelijkheden tijdens het bereiden van voedsel. Met de boostfunctie worden uw potten en pannen extra snel warm.

Minpunten
  • De kookplaat beschikt niet over een geheugenfunctie waarmee je de meest gebruikte instelling kunt opslaan voor de volgende keer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sharp KH-6I35NS00-EU

Bekijk of de Sharp KH-6I35NS00-EU mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sharp 10.738.962, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!