1. blackfriday
  2. Sharp KH-6I19FT00-EU

Sharp KH-6I19FT00-EU Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Sharp KH-6I19FT00-EU 10.738.776. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Sharp KH-6I19FT00-EU. 

Specificaties Sharp KH-6I19FT00-EU
MerkSharp
Fabrikantcode10.738.776

Over Sharp 10.738.776

Laat je creativiteit de vrije loop in de keuken met de Sharp KH-6I19FT00-EU inbouw inductiekookplaat. Deze kookplaat biedt meer mogelijkheden om heerlijke maaltijden te bereiden dan andere vergelijkbare modellen. Met de medium kookkwaliteit heb je de perfecte balans tussen snelheid en precisie. Geen zorgen meer over overkokende pannen, dankzij de overkookbeveiliging. Deze handige functie schakelt automatisch de zone uit als er overkook dreigt te ontstaan, waardoor je geen rommel op je kookplaat hebt. En als je plotseling een vergadering hebt in je thuiskantoor, kun je met de keep-warm functie je soep lekker warm houden. Het aanraakscherm van de kookplaat maakt het gebruik ervan eenvoudig en intuïtief. Of je nu een simpele kop soep opwarmt of een uitgebreide maaltijd voor je familie en vrienden bereidt, met dit scherm heb je alles onder controle. En voor extra veiligheid kun je het touch bedieningspaneel vergrendelen met de Key Lock functie. Maak van koken een creatieve en veilige ervaring met de Sharp KH-6I19FT00-EU inbouw inductiekookplaat.

Pluspunten
  • Met de medium kookkwaliteit heb je meer opties bij het bereiden van gerechten. Dankzij de overkookbeveiliging schakelen de kookzones automatisch uit wanneer je pastawater overkookt. Met de warmhoudfunctie kun je je voedsel warm houden zonder dat het aanbrandt.

Minpunten
  • U kunt de kookzones niet flexibel afstemmen op de grootte van uw pot of pan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Sharp KH-6I19FT00-EU

Bekijk of de Sharp KH-6I19FT00-EU mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Sharp 10.738.776, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!