1. blackfriday
  2. Severin TO 2052

Severin TO 2052 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Severin TO 2052 TO 2052. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Severin TO 2052. 

Specificaties Severin TO 2052
MerkSeverin
FabrikantcodeTO 2052

Over Severin TO 2052

Met de Severin TO 2052 vrijstaande solo oven kunt u niet alleen heerlijke gerechten bereiden, maar ook de tijd nauwlettend in de gaten houden. Deze oven is uitgerust met een handige geïntegreerde timer, zodat u precies weet wanneer uw maaltijd klaar is. Zodra de ingestelde tijd verstreken is, wordt er een signaal afgegeven. Daarnaast brandt er gedurende de hele timerperiode een indicatielampje, zodat u altijd kunt zien hoelang de oven nog aan staat. De compacte Severin Solo oven past perfect in elke keuken. Met de boven- en onderwarmteprogramma's kunt u moeiteloos heerlijke broodjes, pizza's of frietjes bereiden. U heeft de mogelijkheid om deze programma's afzonderlijk te gebruiken of de warmte op beide niveaus te combineren voor een gelijkmatige garing. En het beste van alles is dat de oven automatisch uitschakelt nadat uw gerecht klaar is, waardoor u nooit meer bang hoeft te zijn voor verbrande maaltijden. Met de Severin TO 2052 solo oven verandert u uw keuken in een culinair paradijs. Dankzij de geïntegreerde timer en de verschillende warmteprogramma's kunt u eenvoudig de perfecte maaltijd bereiden, terwijl u ondertussen andere dingen kunt doen. Of u nu een snelle snack wilt maken of een uitgebreid diner voor uw gasten wilt bereiden, met deze oven is alles mogelijk. Laat uw creativiteit de vrije loop en geniet van de heerlijke gerechten die.

Pluspunten
  • De timer geeft u nauwkeurig aan wanneer uw gerecht klaar is.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes van de vorige dag op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Severin TO 2052

Bekijk of de Severin TO 2052 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Severin TO 2052, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!