1. SEB Gelato IG500131

SEB Gelato IG500131 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SEB Gelato IG500131 IG500131. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SEB Gelato IG500131. 

Specificaties SEB Gelato IG500131
MerkSEB
FabrikantcodeIG500131

Over SEB IG500131

Met de SEB Gelato IG500131 kan je in slechts een half uur tijd één liter heerlijk vers ijs maken. Met dit apparaat kan je eenvoudig verschillende soorten ijs creëren, waaronder roomijs, sorbetijs en bevroren yoghurt. Dankzij de handige vulopening in de deksel kan je op elk gewenst moment extra ingrediënten toevoegen, zoals stukjes chocolade, nootjes of vers fruit. Het kijkvenster zorgt ervoor dat je het bereidingsproces goed in de gaten kan houden, zodat je altijd het perfecte resultaat krijgt. Daarnaast wordt er bij dit apparaat een handig receptenboek meegeleverd, zodat je volop inspiratie kan opdoen voor het maken van verschillende smaken ijs. Of je nu zin hebt in klassiek vanille-ijs of een verrassende combinatie zoals aardbeien-basilicum, met de SEB Gelato IG500131 kan je eindeloos experimenteren en genieten van heerlijk zelfgemaakt ijs.

Pluspunten
  • De machine maakt ijs binnen 20 tot 30 minuten. Dankzij de vulopening in de deksel kun je gemakkelijk extra ingrediënten toevoegen. Met het bijgevoegde receptenboek krijg je inspiratie voor verschillende smaken ijs.

Minpunten
  • De ijsemmer moet 24 uur in de vriezer worden gekoeld voordat je hem gebruikt. Je moet de tijd zelf in de gaten houden, want de machine heeft geen timer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SEB Gelato IG500131

Bekijk of de SEB Gelato IG500131 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SEB IG500131, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!