1. blackfriday
  2. Samsung RS6HA8891B1 Family Hub

Samsung RS6HA8891B1 Family Hub Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RS6HA8891B1 Family Hub RS6HA8891B1/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RS6HA8891B1 Family Hub. 

Specificaties Samsung RS6HA8891B1 Family Hub
MerkSamsung
FabrikantcodeRS6HA8891B1/EF

Over Samsung RS6HA8891B1/EF

Met de Samsung RS6HA8891B1 Family Hub houd je gemakkelijk de planning van het hele gezin bij, bekijk je foto's en bestel je boodschappen. Deze stijlvolle antraciete Amerikaanse koelkast is voorzien van een ingebouwde camera, zodat je in de supermarkt direct kunt zien welke boodschappen je nog nodig hebt. Met een ruime opslagcapaciteit voor boodschappen van minimaal 5 personen, biedt deze koelkast voldoende ruimte voor de hele familie. Daarnaast beschikt de Samsung RS6HA8891B1 Family Hub over het geavanceerde Twin Cooling Plus systeem, wat zorgt voor twee aparte koelsystemen. Hierdoor blijven je ingevroren voedingsmiddelen vers en behouden ze hun smaak, zonder de geur van andere producten op te nemen. Bovendien blijven je etenswaren langer vers en drogen ze minder snel uit dankzij dit innovatieve koelsysteem. Het Metal Cooling paneel aan de achterwand van de koelkast zorgt ervoor dat je boodschappen altijd op de juiste temperatuur blijven, zelfs wanneer je de deur opent. Met de Samsung RS6HA8891B1 Family Hub haal je niet alleen een koelkast in huis, maar een echt familielid dat je helpt organiseren, inspireren en genieten van het dagelijks leven.

Pluspunten
  • Bekijk televisie, houd een boodschappenlijstje bij of bekijk de familieagenda op het ingebouwde touchscreen. Met behulp van de ingebouwde camera en de app op jouw smartphone, controleer je in de supermarkt of je nog melk in huis hebt.

Minpunten
  • De bezorging kan bemoeilijkt worden door het gewicht en de omvang van de koelkast, dus let goed op of hij op de gewenste plek past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RS6HA8891B1 Family Hub

Bekijk of de Samsung RS6HA8891B1 Family Hub mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RS6HA8891B1/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!