1. blackfriday
  2. Samsung RS68CG885DB1EF

Samsung RS68CG885DB1EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RS68CG885DB1EF RS68CG885DB1EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RS68CG885DB1EF. 

Specificaties Samsung RS68CG885DB1EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRS68CG885DB1EF

Over Samsung RS68CG885DB1EF

De Samsung RS68CG885DB1EF Amerikaanse koelkast zorgt ervoor dat je op een warme zomerdag snel kunt genieten van een glas koud water. Dankzij de handige water- en ijsdispenser kun je in een handomdraai verfrissend water tappen of ijsblokjes toevoegen aan je favoriete drankje. Of je nu een feestje geeft of gewoon wat extra koelruimte nodig hebt, met het Smart Conversion systeem kun je het vriesgedeelte eenvoudig omzetten in een extra koelruimte. Met een totale inhoud van maar liefst 634 liter biedt deze koelkast voldoende ruimte om de boodschappen van 5 personen of meer op te bergen. Bovendien is het apparaat perfect geschikt voor een open keuken, dankzij het geluidsniveau van slechts 35 decibel. Het Twin Cooling Plus systeem zorgt ervoor dat het koel- en vriesgedeelte afzonderlijk worden gekoeld met een aparte luchtstroom. Zo voorkom je nare geurtjes in je koelkast en blijft bijvoorbeeld je broccoli lekker fris zonder de geur van zalm over te nemen. Met de Samsung RS68CG885DB1EF Amerikaanse koelkast haal je niet alleen een praktisch en ruimtelijk apparaat in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher. De strakke vormgeving en het moderne zwarte design zorgen ervoor dat deze koelkast perfect past bij elke moderne keuken. Geniet van het gemak, de ruimte en de stilte die deze Samsung koelkast.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 634 liter is het een zeer ruime Amerikaanse koelkast. Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat. Je kunt je koelkast ook op afstand bedienen met de SmartThings-app op je telefoon.

Minpunten
  • Het gewicht en de grootte van de koelkast kunnen de bezorging bemoeilijken, dus let goed op of hij op de gewenste plek past. Er is geen vershoudzone waarin je je verse boodschappen langer kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RS68CG885DB1EF

Bekijk of de Samsung RS68CG885DB1EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RS68CG885DB1EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!