1. blackfriday
  2. Samsung RS68CG882ESLEF

Samsung RS68CG882ESLEF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RS68CG882ESLEF RS68CG882ESLEF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RS68CG882ESLEF. 

Specificaties Samsung RS68CG882ESLEF
MerkSamsung
FabrikantcodeRS68CG882ESLEF

Over Samsung RS68CG882ESLEF

Op een warme zomerdag is het makkelijk om een glas koud water te vullen met de Samsung RS68CG882ESLEF. Je kunt zelfs je glas cola onder de water- en ijsdispenser plaatsen voor een verfrissend ijsblokje. Maar dat is niet alles! Als je al je boodschappen in één keer wilt doen, schakel dan de superkoelen en supervriezen functie in. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur tijdelijk verlaagd wordt, zodat je nieuwe boodschappen snel worden gekoeld. Met Smart Conversion kun je eenvoudig het vriesgedeelte omzetten in extra koelruimte. Dit is vooral handig als je wat extra ruimte nodig hebt voor bijvoorbeeld een feestje of een grote hoeveelheid eten. En het beste van alles is dat je het vriesgedeelte niet hoeft te ontdooien, dankzij de No Frost technologie. De afgedekte condensor zorgt er bovendien voor dat er geen stof op het rooster komt, waardoor de koelkast energiezuinig blijft. Met de handige SmartThings app kun je zelfs de vakantiestand instellen via je smartphone of tablet. Zo kun je de koelkast eenvoudig aanpassen aan je behoeften, zelfs als je niet thuis bent. De Samsung RS68CG882ESLEF is niet alleen een praktische en efficiënte koelkast, maar ook een slimme en handige metgezel in je dagelijks leven.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 634 liter is het een zeer ruime Amerikaanse koelkast. Met de Smart Conversion kan het vriesgedeelte ook als koelgedeelte worden gebruikt.

Minpunten
  • Let dus goed op of de koelkast past op de gewenste plek, aangezien het gewicht en de omvang van de koelkast de bezorging kunnen bemoeilijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RS68CG882ESLEF

Bekijk of de Samsung RS68CG882ESLEF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RS68CG882ESLEF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!