1. Samsung RS68CG882EB1EF

Samsung RS68CG882EB1EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RS68CG882EB1EF RS68CG882EB1EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RS68CG882EB1EF. 

Specificaties Samsung RS68CG882EB1EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRS68CG882EB1EF

Over Samsung RS68CG882EB1EF

Op een warme zomerse dag is er niets beter dan gemakkelijk een glas koud water te kunnen vullen met de Samsung RS68CG882EB1EF. Maar deze koelkast biedt nog veel meer! Met de handige water- en ijsdispenser hoef je alleen maar je glas cola eronder te plaatsen en je hebt direct ijsblokjes. En als je al je boodschappen in één keer wilt doen, hoef je je geen zorgen te maken. Met de superkoelen en supervriezen functie wordt de temperatuur tijdelijk verlaagd, zodat je nieuwe boodschappen snel en efficiënt gekoeld worden. Met de Smart Conversion functie kun je eenvoudig het vriesgedeelte omzetten in extra koelruimte. Dit is perfect voor wanneer je wat extra ruimte nodig hebt om je verse producten op te slaan. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het ontdooien van het vriesgedeelte, omdat deze Amerikaanse koelkast is uitgerust met No Frost. Dit betekent dat er geen ijsvorming plaatsvindt en je dus nooit meer hoeft te ontdooien. En om het nog beter te maken, is de condensor afgedekt, waardoor er geen stof op het rooster komt en de koelkast energiezuinig blijft. Als kers op de taart kun je de vakantiestand gemakkelijk instellen via de SmartThings app op je smartphone of tablet. Zo kun je energie besparen terwijl je geniet van je welverdiende vakantie. Met de Samsung RS68CG882EB1EF haal je niet alleen een stij.

Pluspunten
  • De Amerikaanse koelkast heeft een zeer ruime inhoud van 634 liter. Met de Smart Conversion-functie kan het vriesgedeelte ook als koelgedeelte worden gebruikt.

Minpunten
  • Let dus goed op of de koelkast op de gewenste plek past, aangezien het gewicht en de omvang de bezorging kunnen bemoeilijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RS68CG882EB1EF

Bekijk of de Samsung RS68CG882EB1EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RS68CG882EB1EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!