1. blackfriday
  2. Samsung RS68CG853ES9EF

Samsung RS68CG853ES9EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RS68CG853ES9EF RS68CG853ES9EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RS68CG853ES9EF. 

Specificaties Samsung RS68CG853ES9EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRS68CG853ES9EF

Over Samsung RS68CG853ES9EF

Met de Samsung RS68CG853ES9EF Amerikaanse koelkast heb je genoeg ruimte om al je boodschappen voor de hele week op te bergen. Met een indrukwekkende inhoud van 634 liter is er voldoende ruimte voor eten voor maar liefst 5 personen en meer. Dankzij het innovatieve Twin Cooling Plus systeem geniet je van een aparte luchtstroom in zowel het koel- als vriesgedeelte, waardoor je kaas niet langer ruikt naar ingevroren curry. Bovendien blijft de luchtvochtigheid op peil, waardoor je groenten en fruit langer vers blijven. Deze Amerikaanse koelkast is voorzien van een handige dispenser, waarmee je eenvoudig een koud drankje kunt pakken. Ideaal voor die momenten waarop je dorst hebt na een lange dag werken of tijdens een gezellig samenzijn met vrienden. En wanneer je extra koelruimte nodig hebt voor alle hapjes en flesjes bier tijdens een feestje, biedt de Smart Conversion functie uitkomst. Hiermee kun je het vriesgedeelte simpelweg transformeren tot een extra koelgedeelte. Met behulp van de handige SmartThings app kun je de vakantiestand van de koelkast eenvoudig activeren. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over je voedsel tijdens je vakantie. De Samsung RS68CG853ES9EF Amerikaanse koelkast biedt niet alleen een ruime opslagcapaciteit, maar ook tal van handige functies om het bewaren van je bood.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 634 liter is het een zeer ruime Amerikaanse koelkast. Met de Smart Conversion kun je het vriesgedeelte ook gebruiken als koelgedeelte.

Minpunten
  • Let dus goed op of het gewicht en de omvang van de koelkast de bezorging bemoeilijken en of hij op de gewenste plek past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RS68CG853ES9EF

Bekijk of de Samsung RS68CG853ES9EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RS68CG853ES9EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!