1. Samsung RS68A884CB1/EF

Samsung RS68A884CB1/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RS68A884CB1/EF RS68A884CB1/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RS68A884CB1/EF. 

Specificaties Samsung RS68A884CB1/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRS68A884CB1/EF

Over Samsung RS68A884CB1/EF

In de antraciete Samsung RS68A884CB1 Amerikaanse koelkast kun je je boodschappen op een energiezuinige manier bewaren. Deze koelkast heeft energieklasse C, waardoor je kunt besparen op je energierekening. Daarnaast biedt de koelkast dankzij het SpaceMax systeem voldoende ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer, zonder dat hij veel plek inneemt in je keuken. Met het Smart Conversion systeem kun je zelf bepalen hoe je de koelkast indeelt. Je kunt bijvoorbeeld het vriesgedeelte ook instellen als koelgedeelte, waardoor je meer ruimte hebt voor feesthapjes. Het Twin Cooling Plus systeem zorgt ervoor dat de 2 gedeeltes gescheiden blijven, zodat je boodschappen niet uitdrogen. Zelfs wanneer je de deur opent, behoudt de Metal Cooling technologie de koude lucht. Daarnaast heeft deze koelkast een handige dispenser waarmee je gemakkelijk een glas koud water of ijsblokjes kunt tappen voor in je cocktail. Met de Samsung RS68A884CB1 geniet je niet alleen van een ruime en energiezuinige koelkast, maar ook van het gemak van een dispenser en de flexibele indeling door het Smart Conversion systeem.

Pluspunten
  • Met de Slimme Conversie kun je het vriesgedeelte ook als koelgedeelte gebruiken. Met Twin Cooling Plus hebben het koel- en vriesgedeelte een aparte koelsysteem, zodat je eten niet uitdroogt. De koelkast heeft een energieklasse C, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en goed is voor het milieu.

Minpunten
  • De basiskwaliteit van de bouw zorgt ervoor dat het een kortere levensduur heeft. Het gewicht en de grootte van de koelkast kunnen het bezorgen bemoeilijken, dus let goed op of hij op de gewenste plek past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RS68A884CB1/EF

Bekijk of de Samsung RS68A884CB1/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RS68A884CB1/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!