1. blackfriday
  2. Samsung RF50A5002B1/EG

Samsung RF50A5002B1/EG Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RF50A5002B1/EG RF50A5002B1/EG. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RF50A5002B1/EG. 

Specificaties Samsung RF50A5002B1/EG
MerkSamsung
FabrikantcodeRF50A5002B1/EG

Over Samsung RF50A5002B1/EG

Met de Samsung RF50A5002B1/EG hoef je nooit meer te genieten van een ongekoeld drankje. Deze Amerikaanse koelkast is uitgerust met een Dual Auto Ice Maker die dagelijks maar liefst 2,3 kilogram ijsklontjes produceert. En het beste van alles is dat je kunt kiezen uit 2 verschillende maten ijsklontjes. Of je nu een glas whisky wilt vullen met grote ijsklontjes of een verfrissende cocktail serveert met kleine ijsklontjes, deze koelkast zorgt ervoor dat je altijd de juiste ijsblokjes hebt. Naast de handige ijsmaker heeft de Samsung RF50A5002B1/EG ook een Food ShowCase. Dit unieke kenmerk stelt je in staat om snel en gemakkelijk de sauzen en dips te vinden die je nodig hebt. Dankzij een kleine deur in de rechterdeur kun je in één oogopslag zien waar alles staat, waardoor je kostbare tijd bespaart tijdens het koken. Bovendien zorgt het Metal Cool Plate in de achterwand ervoor dat de juiste binnentemperatuur behouden blijft, zelfs wanneer de deur openstaat. Dit betekent dat je je boodschappen gemakkelijk kunt opbergen, zelfs met de deur open, en dat je biertjes altijd lekker koel blijven. Kortom, de Samsung RF50A5002B1/EG is de perfecte koelkast voor iedereen die graag geniet van een koel drankje. Met de Dual Auto Ice Maker, de handige Food ShowCase en het Metal Cool Plate ben je altijd.

Pluspunten
  • Vanwege de luchtcirculatie is het even koel op elk plateau. Met No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. De condensor aan de achterkant van de koelkast is bedekt en hoeft dus niet vrij te blijven van stof.

Minpunten
  • Heeft geen vershoudzone waarin je je verse boodschappen langer bewaard.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RF50A5002B1/EG

Bekijk of de Samsung RF50A5002B1/EG mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RF50A5002B1/EG, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!