1. Samsung RB38T705CSR

Samsung RB38T705CSR Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB38T705CSR RB38T705CSR/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB38T705CSR. 

Specificaties Samsung RB38T705CSR
MerkSamsung
FabrikantcodeRB38T705CSR/EF

Over Samsung RB38T705CSR/EF

Met de Samsung RB38T705CSR heb je voldoende ruimte om al je boodschappen op te slaan. Het koelgedeelte van 276 liter en het vriesgedeelte van 114 liter bieden genoeg plaats voor al je verse producten en diepvriesmaaltijden. Deze vrijstaande koel-vriescombinatie is uitgerust met superkoelen en supervriezen functies, waarmee je tijdelijk de temperatuur in de koel- en vriesvak kunt verlagen. Zo blijven je etenswaren fris en behouden ze hun smaak, zelfs wanneer je net nieuwe boodschappen hebt ingeladen. Naast zijn praktische functies is deze koelkast ook nog eens energiezuinig. Met een energieklasse C verbruikt hij minder energie, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Bovendien hoef je je nooit meer zorgen te maken over het ontdooien van de vriezer, dankzij de No Frost technologie. Dit betekent dat er geen ijsvorming plaatsvindt en je dus geen tijd en moeite hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. Kortom, de Samsung RB38T705CSR biedt niet alleen voldoende ruimte en handige functies, maar zorgt ook voor gemak en besparing op lange termijn.

Pluspunten
  • Stel de multizone in als koel- of vriesgedeelte en beslis elke keer of je meer wilt koelen of vriezen. Met een koelinhoud van 276 liter is het een ruime koel-vriescombinatie. Dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien.

Minpunten
  • Het heeft geen handgreep waarmee je de koelkastdeur snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB38T705CSR

Bekijk of de Samsung RB38T705CSR mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB38T705CSR/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!