1. Samsung RB38C7B6CS9/EF

Samsung RB38C7B6CS9/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB38C7B6CS9/EF RB38C7B6CS9/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB38C7B6CS9/EF. 

Specificaties Samsung RB38C7B6CS9/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRB38C7B6CS9/EF

Over Samsung RB38C7B6CS9/EF

De Samsung RB38C7B6CS9/EF is een energiezuinige koel-vriescombinatie die je boodschappen op efficiënte wijze koelt. Met energieklasse C zorgt dit apparaat ervoor dat je tot wel € 570,- bespaart op je energiekosten gedurende de gemiddelde levensduur. Deze vrijstaande koel-vriescombinatie biedt voldoende ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer. Voor de liefhebbers van vlees en vis is er de Optimal Fresh+ lade. Hierin kun je je entrecote of verse scholfilet bewaren op een constante temperatuur van ongeveer 0 graden Celsius, waardoor je eten minder snel bederft. Daarnaast beschikt dit apparaat over de Humidity Fresh+ zone, waarin je asperges, aardbeien en Marokkaanse munt kunt bewaren. Dankzij de instelbare luchtvochtigheid blijven groente en fruit hier langer vers en knapperig. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie uitgerust met 3 vrieslades, waarin je gemakkelijk pizza's, ovenfriet en bitterballen kunt invriezen. Dankzij het No Frost systeem hoef je jezelf geen zorgen te maken over het ontdooien van het apparaat. Kortom, de Samsung RB38C7B6CS9/EF is de ideale koel-vriescombinatie voor energiebewuste huishoudens die op zoek zijn naar een ruime en geavanceerde oplossing voor het koelen en bewaren van hun boodschappen.

Pluspunten
  • In de Optimal Fresh+ vershoudzone bevindt zich een lagere temperatuur, waardoor je vis en vlees langer kunt bewaren. Pas de luchtvochtigheid aan in de Humidity Fresh+ lade, zodat je groenten en fruit langer vers blijven. De koelkast heeft energieklasse C, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en dus goed is voor het milieu.

Minpunten
  • Het ontbreekt aan een hefboom, waardoor je de deur van de koelkast niet snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB38C7B6CS9/EF

Bekijk of de Samsung RB38C7B6CS9/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB38C7B6CS9/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!