1. blackfriday
  2. Samsung RB38C7B6BS9/EF

Samsung RB38C7B6BS9/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB38C7B6BS9/EF RB38C7B6BS9/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB38C7B6BS9/EF. 

Specificaties Samsung RB38C7B6BS9/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRB38C7B6BS9/EF

Over Samsung RB38C7B6BS9/EF

Met de Samsung RB38C7B6BS9/EF creëer je moeiteloos extra koelruimte. Deze koel-vriescombinatie is uitgerust met een handige Convertible Zone, die je kunt gebruiken als vries- of koelgedeelte. Ideaal wanneer je een feestje organiseert en wat extra ruimte nodig hebt. Daarnaast beschikt deze koelkast over een speciale vershoudzone, waarin je jouw verse bospeen en sperziebonen perfect kunt bewaren. Als je zowel groente als vlees wilt bewaren, kun je de vershoudzone eenvoudig opdelen in twee delen en de temperatuur aan één kant verlagen. Op deze manier blijven je slavinken langer vers en smakelijk. Dankzij het Twin Cooling Plus-systeem wordt er een aparte luchtstroom gecreëerd in zowel het koel- als vriesgedeelte. Hierdoor drogen je boodschappen niet uit en blijven je zelfgebakken brownies heerlijk geurig, zonder dat ze naar de restjes curry uit de vriezer ruiken. Bovendien bespaar je energiekosten met deze koelkast, omdat hij is ingedeeld in energieklasse B. Met de Samsung RB38C7B6BS9/EF haal je een praktische en energiezuinige koel-vriescombinatie in huis. De Convertible Zone biedt flexibiliteit en extra koelruimte wanneer je dat nodig hebt, terwijl de vershoudzone ervoor zorgt dat je groente en vlees langer vers blijven. Met het Twin Cooling Plus-systeem en de.

Pluspunten
  • De koelkast heeft energieklasse B en is dus zuinig in gebruik en goed voor het milieu. Dankzij de Metal Cool Plate ontsnapt er geen koude lucht wanneer je de deur opent, waardoor je boodschappen langer vers blijven. Met de SmartThings app kan je de koelkast ook op afstand bedienen via je telefoon.

Minpunten
  • Het heeft geen hendel waarmee je de koelkastdeur snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB38C7B6BS9/EF

Bekijk of de Samsung RB38C7B6BS9/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB38C7B6BS9/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!