1. blackfriday
  2. Samsung RB38C7B6B41/EF

Samsung RB38C7B6B41/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB38C7B6B41/EF RB38C7B6B41/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB38C7B6B41/EF. 

Specificaties Samsung RB38C7B6B41/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRB38C7B6B41/EF

Over Samsung RB38C7B6B41/EF

Met de Samsung RB38C7B6B41/EF heb je genoeg ruimte om een grote voorraad boodschappen op te slaan. Deze vrijstaande koel-vriescombinatie is perfect voor gezinnen van 5 personen of meer. Maar ook als je graag veel koopjes inslaat tijdens acties, biedt deze koelkast voldoende ruimte. Dankzij de energieklasse B bespaar je geld op je energiekosten en houd je tot wel € 744,- over gedurende de levensduur van het apparaat. Wat deze koelkast echt uniek maakt, is de OptimalFresh+ lade. Hierin blijft je entrecote langer vers, dankzij de extra koude 0-graden zone. Daarnaast zorgt de Humidity Fresh+ lade ervoor dat je groente en fruit knapperig en vers blijven. Je kunt zelf de luchtvochtigheid in deze lade instellen, zodat je altijd de perfecte omstandigheden creëert. Voor het bewaren van sorbetijs, diepvriesfruit en borrelhapjes zijn er 3 doorschijnende vrieslades onderin het apparaat. En met de No Frost functie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. De Samsung RB38C7B6B41/EF biedt niet alleen voldoende ruimte voor al je boodschappen, maar zorgt er ook voor dat je voedsel langer vers blijft. Daarnaast bespaar je geld op je energiekosten en hoef je de vriezer nooit meer handmatig te ontdooien. Met dit apparaat haal je een betrouwb.

Pluspunten
  • Je kunt tot wel € 744,- aan energie besparen gedurende de levensduur dankzij energieklasse B. Je kunt een grote hoeveelheid boodschappen bewaren dankzij de 273 liter koelruimte. Dankzij de vriesruimte van 114 liter kun je een ruime hoeveelheid pizza's, broden of frituursnacks invriezen.

Minpunten
  • Heeft geen greep, waardoor je de koelkastdeur niet snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB38C7B6B41/EF

Bekijk of de Samsung RB38C7B6B41/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB38C7B6B41/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!