1. Samsung RB38C7B6AS9/EF

Samsung RB38C7B6AS9/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB38C7B6AS9/EF RB38C7B6AS9/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB38C7B6AS9/EF. 

Specificaties Samsung RB38C7B6AS9/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRB38C7B6AS9/EF

Over Samsung RB38C7B6AS9/EF

Met de Samsung RB38C7B6AS9/EF blijft je verse sla en biefstuk langer vers dan ooit tevoren. Deze koel-vriescombinatie beschikt namelijk over 2 vershoudzones, waarvan één zelfs opgedeeld kan worden in 2 kleinere zones. Hierdoor heb je niet alleen extra ruimte voor je blauwe bessen en champignons, maar kun je ook je zalmmoot op een lagere temperatuur bewaren. Bovendien kun je het vriesgedeelte eenvoudig omtoveren tot extra koelruimte in de Convertible Zone. Zo heb je tijdens een feestje genoeg ruimte voor al je flessen frisdrank en bierflesjes. Om ervoor te zorgen dat je eten altijd op de juiste temperatuur blijft, is de Samsung RB38C7B6AS9/EF uitgerust met een Metal Cooling Plate achterin de koelkast. Deze zorgt ervoor dat de koude lucht vastgehouden wordt wanneer je de deur opent, waardoor temperatuurschommelingen tot een minimum beperkt worden. Zo blijft je eten langer vers en hoef je je geen zorgen te maken over bederf. Bovendien zorgt de luchtcirculatie ervoor dat het overal in de koelkast even koud is, ongeacht waar je jouw favoriete blok kaas plaatst. Hierdoor worden al je producten gelijkmatig gekoeld en blijven ze langer goed. Met de Samsung RB38C7B6AS9/EF haal je een koel-vriescombinatie in huis die niet alleen functioneel is, maar ook nog eens.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een energieklasse A, waardoor hij zuinig is in gebruik en dus milieuvriendelijk. Dankzij de Metal Cool Plate blijven je boodschappen langer vers doordat er geen koude lucht ontsnapt wanneer je de deur opent. Je kunt de koelkast ook op afstand bedienen met de SmartThings-app op je telefoon.

Minpunten
  • Er is geen hefboomhandvat aanwezig om de koelkastdeur snel en gemakkelijk te openen. Het gewicht en de grootte van de koelkast kunnen de bezorging bemoeilijken, dus let goed op of hij de trap op kan en op de uiteindelijke plek past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB38C7B6AS9/EF

Bekijk of de Samsung RB38C7B6AS9/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB38C7B6AS9/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!