1. blackfriday
  2. Samsung RB38C7B6AB1/EF

Samsung RB38C7B6AB1/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB38C7B6AB1/EF RB38C7B6AB1/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB38C7B6AB1/EF. 

Specificaties Samsung RB38C7B6AB1/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRB38C7B6AB1/EF

Over Samsung RB38C7B6AB1/EF

Met de Samsung RB38C7B6AB1/EF bepaal jij zelf hoeveel koelruimte je nodig hebt. Deze vrijstaande koel-vriescombinatie is voorzien van een bijzondere Convertible Zone, waarmee je het vriesgedeelte kunt aanpassen naar extra koelruimte. Dit is natuurlijk ontzettend handig wanneer je bijvoorbeeld een feestje of verjaardag hebt en extra ruimte nodig hebt om al je hapjes en drankjes koel te houden. Maar dat is nog niet alles! In deze koel-vriescombinatie vind je ook een unieke vershoudzone. Hier kun je jouw aardbeien en broccoli langer vers houden, zodat je altijd kunt genieten van heerlijk verse ingrediënten. En als je een verse zalmmoot of biefstuk in huis hebt, kun je de vershoudzone zelfs in twee delen verdelen. Op die manier kun je de temperatuur in één gedeelte aanpassen aan jouw vlees en vis, terwijl de rest van je ingrediënten op een andere temperatuur bewaard blijven. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt de Samsung RB38C7B6AB1/EF ook over een Metal Cooling Plate. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat de koude lucht binnen blijft wanneer je de deur opent. Hierdoor blijft de temperatuur in de koelkast veel stabieler en bespaar je energie. Met energieklasse A is deze koel-vriescombinatie ook nog eens energiezuinig, waardoor je tot wel € 864,- aan energiekosten kunt.

Pluspunten
  • Met de Convertible Zone kan je het vriesgedeelte ook als koelgedeelte gebruiken. De koelkast heeft een energieklasse A en is daardoor energiezuinig en milieuvriendelijk. Je kan de koelkast op afstand bedienen met de SmartThings app op je telefoon.

Minpunten
  • De koelkastdeur heeft geen handgreep waarmee je hem snel en gemakkelijk opent. Let goed op het gewicht en de omvang van de koelkast, omdat dit de bezorging kan bemoeilijken

    .

    Controleer of hij de trap op kan en past op de uiteindelijke plek.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB38C7B6AB1/EF

Bekijk of de Samsung RB38C7B6AB1/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB38C7B6AB1/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!