1. Samsung RB38C705CSR/EF

Samsung RB38C705CSR/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB38C705CSR/EF RB38C705CSR/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB38C705CSR/EF. 

Specificaties Samsung RB38C705CSR/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRB38C705CSR/EF

Over Samsung RB38C705CSR/EF

Met de Samsung RB38C705CSR/EF blijven jouw verse producten langer vers. Dankzij de Optimal Fresh+ zone kun je twee aparte temperaturen instellen, zodat al jouw etenswaren op de juiste temperatuur bewaard worden. Of je nu zalmfilet of verse aardbeien wilt bewaren, deze koel-vriescombinatie zorgt ervoor dat ze hun optimale versheid behouden. Wanneer je een grote hoeveelheid boodschappen in één keer haalt, kun je gebruik maken van de superkoelen en supervriezen functie. Hiermee verlaagt de temperatuur tijdelijk in zowel het koel- als vriesgedeelte, waardoor er geen temperatuurschommelingen optreden tijdens het inruimen. Zo blijven al jouw etenswaren op de juiste temperatuur en behouden ze hun smaak en textuur. Een ander handig kenmerk van deze koel-vriescombinatie is het No Frost systeem. Dit betekent dat er geen ijslaag op jouw diepvriesproducten ontstaat en je het vriesgedeelte niet hoeft te ontdooien. Dit bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat jouw etenswaren langer vers blijven. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de automaat ook eenvoudig op vakantiestand zetten via een app op je smartphone. Zo kun je zorgeloos genieten van je vakantie, wetende dat jouw etenswaren goed bewaard blijven. Met de Samsung RB38C705CSR/EF haal je een koel-vriescombinatie in.

Pluspunten
  • Je kunt de Optimal Fresh+ vershoudzone gebruiken als 1 of 2 zones. Deze ruime koel-vriescombinatie heeft een koelinhoud van 276 liter. Dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien.

Minpunten
  • Er is geen hevelgreep waarmee je de koelkastdeur snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB38C705CSR/EF

Bekijk of de Samsung RB38C705CSR/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB38C705CSR/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!