1. Samsung RB38C705CB1/EF

Samsung RB38C705CB1/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB38C705CB1/EF RB38C705CB1/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB38C705CB1/EF. 

Specificaties Samsung RB38C705CB1/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRB38C705CB1/EF

Over Samsung RB38C705CB1/EF

In de Samsung RB38C705CB1/EF bewaar je al je verse producten op de perfecte temperatuur, zodat je zalmmoot en verse aardbeien langer vers blijven. Dankzij de Optimal Fresh+ zone kun je zelfs twee aparte temperaturen instellen, zodat al je verse producten optimaal bewaard kunnen worden. En als je een grote lading boodschappen in één keer haalt, kun je eenvoudig superkoelen en supervriezen inschakelen om ervoor te zorgen dat de temperatuur in beide ruimtes tijdelijk verlaagd wordt. Zo voorkom je temperatuurschommelingen en blijven al je etenswaren perfect op temperatuur. Met de Samsung RB38C705CB1/EF hoef je je ook geen zorgen te maken over ijslaagjes op je diepvriesproducten. Dankzij het No Frost systeem blijven je diepvriesproducten ijsvrij en hoef je het vriesgedeelte nooit meer handmatig te ontdooien. En als je op vakantie gaat, kun je de automaat eenvoudig op vakantiestand zetten via een handige app op je smartphone. Zo kun je met een gerust hart genieten van je vakantie, wetende dat je etenswaren veilig op de juiste temperatuur bewaard worden. Kortom, met de Samsung RB38C705CB1/EF heb je een koel-vriescombinatie die niet alleen zorgt voor optimale versheid, maar ook nog eens gebruiksvriendelijk is.

Pluspunten
  • Je kunt de Optimal Fresh+ vershoudzone gebruiken als 1 of 2 zones. Met een koelinhoud van 276 liter is het een ruime koel-vriescombinatie. Dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien.

Minpunten
  • Heeft geen hendel zodat je de deur van de koelkast snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB38C705CB1/EF

Bekijk of de Samsung RB38C705CB1/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB38C705CB1/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!