1. Samsung RB38C602CS9/EF

Samsung RB38C602CS9/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB38C602CS9/EF RB38C602CS9/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB38C602CS9/EF. 

Specificaties Samsung RB38C602CS9/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRB38C602CS9/EF

Over Samsung RB38C602CS9/EF

De Samsung RB38C602CS9/EF is perfect voor een open keuken, dankzij het geluidsniveau van slechts 35 decibel. Je zult nauwelijks merken dat de koelkast aan staat. Met een indrukwekkende inhoud van 276 liter kun je gemakkelijk genoeg boodschappen koelen voor 5 personen of meer. Dankzij de luchtcirculatie is de temperatuur gelijkmatig verdeeld in de hele koel-vriescombinatie. Of je nu je gevulde dadels boven of onder in de koelkast legt, ze zullen altijd op de perfecte temperatuur blijven. Het superkoelen en supervriezen systeem zorgt ervoor dat de temperatuur tijdelijk daalt wanneer je veel boodschappen in één keer inlaadt. Hierdoor blijft de temperatuur constant en worden je nieuwe boodschappen snel en efficiënt gekoeld. Met de handige Samsung app kun je de koelkast eenvoudig in de vakantiestand zetten wanneer je op reis gaat. Zo bespaar je energie en blijven je voedingsmiddelen op de juiste temperatuur tijdens je afwezigheid. Met de Samsung RB38C602CS9/EF haal je niet alleen een stijlvolle koelkast in huis, maar ook een apparaat dat ontworpen is voor optimale prestaties en gebruiksgemak. Of je nu een groot gezin hebt of regelmatig gasten ontvangt, deze koelkast biedt voldoende ruimte en functies om aan al je behoeften te voldoen.

Pluspunten
  • Met een koelinhoud van 276 liter is het een ruime koel-vriescombinatie. Dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. De koelkast is energiezuinig met een energieklasse C en daardoor goed voor het milieu.

Minpunten
  • Heeft geen vershoudzone waarin je jouw verse boodschappen langer bewaart. Translation: Heeft geen vershoudzone waarin je jouw verse boodschappen langer bewaart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB38C602CS9/EF

Bekijk of de Samsung RB38C602CS9/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB38C602CS9/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!