1. blackfriday
  2. Samsung RB38A7B6BS9/EF

Samsung RB38A7B6BS9/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB38A7B6BS9/EF RB38A7B6BS9/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB38A7B6BS9/EF. 

Specificaties Samsung RB38A7B6BS9/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRB38A7B6BS9/EF

Over Samsung RB38A7B6BS9/EF

Met de Samsung RB38A7B6BS9/EF koel-vriescombinatie kun je de Convertible Zone gebruiken als zowel vries- als koelgedeelte. Dit is erg handig wanneer je een feestje organiseert en wat extra koelruimte nodig hebt. Daarnaast kun je de vershoudzone gebruiken als één zone voor al je paprika's en bleekselderij. Maar je kunt deze zone ook opsplitsen in twee zones, zodat je bijvoorbeeld je hamburgers in het koude gedeelte kunt bewaren. Met een ruime inhoud biedt deze koelkast genoeg ruimte voor de boodschappen van wel 5 gezinsleden of meer. Een unieke eigenschap van deze koel-vriescombinatie is de Metal Cool Plate, die koude lucht vasthoudt wanneer je de koelkast opent. Hierdoor blijven je etenswaren langer vers en hoef je je geen zorgen te maken dat ze bederven. Daarnaast zorgt het Twin Cooling Plus systeem ervoor dat de geuren uit het koelgedeelte niet bij je ingevroren soep terechtkomen. Dit voorkomt dat je boodschappen uitdrogen en hun smaak verliezen. Bovendien heeft deze koelkast energieklasse B, waardoor je weinig energiekosten per jaar zult hebben. Kortom, de Samsung RB38A7B6BS9/EF is een praktische en energiezuinige koel-vriescombinatie die perfect is voor gezinnen die veel boodschappen moeten bewaren.

Pluspunten
  • Met de Convertible Zone kan het vriesgedeelte ook worden gebruikt als koelgedeelte. De koelkast heeft energieklasse B, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en goed is voor het milieu. Dankzij de Metal Cool Plate blijven je boodschappen langer vers doordat koude lucht niet kan ontsnappen wanneer je de deur opent.

Minpunten
  • De koelkastdeur heeft geen hevelgreep, waardoor je deze snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB38A7B6BS9/EF

Bekijk of de Samsung RB38A7B6BS9/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB38A7B6BS9/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!