1. Samsung RB38A7B6AB1/EF

Samsung RB38A7B6AB1/EF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB38A7B6AB1/EF RB38A7B6AB1/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB38A7B6AB1/EF. 

Specificaties Samsung RB38A7B6AB1/EF
MerkSamsung
FabrikantcodeRB38A7B6AB1/EF

Over Samsung RB38A7B6AB1/EF

De Samsung RB38A7B6AB1/EF is een vrijstaande koel-vriescombinatie die je volledig naar eigen wens kunt aanpassen. Met de Convertible Zone kun je het vriesgedeelte eenvoudig omtoveren tot extra koelruimte, perfect voor wanneer je een feestje organiseert en wat extra ruimte nodig hebt. Daarnaast beschikt deze koel-vriescombinatie over een handige vershoudzone, waarin je al je verse groente op één plek kunt bewaren. En als je wilt, kun je deze zone zelfs opsplitsen in twee zones, zodat je bijvoorbeeld je runderlappen op een koudere temperatuur kunt bewaren. Met een ruime inhoud biedt de Samsung RB38A7B6AB1/EF voldoende ruimte voor de boodschappen van maar liefst 5 personen of meer. En dankzij de Metal Cool Plate verlies je geen koude lucht wanneer je iets uit de koelkast pakt, waardoor je voedingswaren langer vers blijven. Bovendien zorgt het Twin Cooling Plus-systeem ervoor dat je boodschappen niet uitdrogen, doordat het koel- en vriessysteem gescheiden blijven. Zo ruikt je diepvriespizza niet naar je restje curry, wel zo prettig! Met de Samsung RB38A7B6AB1/EF haal je een veelzijdige en praktische koel-vriescombinatie in huis. Of je nu extra koelruimte nodig hebt voor een feestje, je verse groente perfect wilt bewaren of gewoon genoeg ruimte wilt hebben voor al je bo.

Pluspunten
  • Met de Convertible Zone kan het vriesgedeelte ook worden gebruikt als koelgedeelte. De koelkast heeft energieklasse A, waardoor hij zuinig is in gebruik en goed voor het milieu. Dankzij de Metal Cool Plate blijven je boodschappen langer vers doordat er geen koude lucht ontsnapt wanneer je de deur opent.

Minpunten
  • Heeft geen hendel, zodat je de deur van de koelkast snel en gemakkelijk opent. Het gewicht en de grootte van de koelkast kunnen problemen veroorzaken bij de levering, let dus goed op of hij de trap op kan en of hij past op de uiteindelijke locatie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB38A7B6AB1/EF

Bekijk of de Samsung RB38A7B6AB1/EF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB38A7B6AB1/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!