1. blackfriday
  2. Samsung RB36T602DB1

Samsung RB36T602DB1 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB36T602DB1 RB36T602DB1/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB36T602DB1. 

Specificaties Samsung RB36T602DB1
MerkSamsung
FabrikantcodeRB36T602DB1/EF

Over Samsung RB36T602DB1/EF

Met de Samsung RB36T602DB1 in het elegante antraciet kun je moeiteloos al je boodschappen kwijt voor een gezin van 3 of 4 personen. Het ruime koelgedeelte heeft een inhoud van maar liefst 251 liter, waardoor je niet elke dag naar de supermarkt hoeft. Dankzij de handige supervries functie blijft de temperatuur van je ingevroren etenswaren constant, zelfs wanneer je nieuwe boodschappen in de diepvries legt. Het ontdooien van je vriesvak behoort voorgoed tot het verleden dankzij de ingebouwde No Frost technologie. En alsof dat nog niet genoeg is, zul je ook geen last hebben van storende geluiden. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel merk je nauwelijks dat de koelkast aanstaat. De Samsung RB36T602DB1 is niet alleen een praktische toevoeging aan je keuken, maar ook een stijlvolle eyecatcher. Het elegante antraciet design geeft een moderne touch aan elke ruimte. Bovendien is deze koelkast voorzien van handige features die je dagelijkse leven een stuk eenvoudiger maken. Met de ruime inhoud van het koelgedeelte hoef je nooit meer te puzzelen om al je boodschappen kwijt te kunnen. Daarnaast zorgt de supervries functie ervoor dat je ingevroren producten hun optimale smaak en kwaliteit behouden. Het vriesvak met No Frost technologie zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien en.

Pluspunten
  • Dankzij No Frost hoef je de vriesruimte nooit te ontdooien. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel merk je nauwelijks dat hij aanstaat. Het heeft een vriesruimte van 114 liter, dus veel vriesruimte.

Minpunten
  • Heeft geen koelruimte waarin je jouw verse boodschappen langer bewaart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB36T602DB1

Bekijk of de Samsung RB36T602DB1 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB36T602DB1/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!