1. blackfriday
  2. Samsung RB36T602CSA

Samsung RB36T602CSA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB36T602CSA RB36T602CSA/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB36T602CSA. 

Specificaties Samsung RB36T602CSA
MerkSamsung
FabrikantcodeRB36T602CSA/EF

Over Samsung RB36T602CSA/EF

De Samsung RB36T602CSA is een fantastische toevoeging aan elke keuken. Met zijn ruime koel- en vriesruimte is deze vrijstaande koelkast perfect voor huishoudens van 3 of 4 personen. Het koelgedeelte van 251 liter biedt voldoende ruimte om al je favoriete etenswaren vers te houden. Dankzij de 3 deurvakken en 2 plateaus kan je de koelkast naar eigen wens indelen, zodat je al je producten gemakkelijk kunt organiseren. Maar dat is nog niet alles! Deze koelkast heeft ook een handig wijnplateau waar je al je favoriete flessen kunt bewaren. Het vlakke oppervlak zorgt ervoor dat alle vormen flessen er perfect op passen. Zo kan je altijd genieten van een heerlijk glas wijn, direct uit je eigen koelkast. En laten we de vriesruimte niet vergeten! Met een capaciteit van 114 liter en 3 vrieslades, biedt deze koelkast voldoende ruimte om al je diepvriesproducten op te slaan. En dankzij het slimme No Frost-systeem hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming. Het vriesgedeelte hoeft nooit ontdooid te worden, waardoor je tijd en moeite bespaart. Kortom, de Samsung RB36T602CSA is de ideale koelkast voor gezinnen van 3 of 4 personen. Met zijn ruime koel- en vriesruimte, handige indelingsopties en het No Frost-syst.

Pluspunten
  • De koelkast is energiezuinig met een energieklasse C en daarom goed voor het milieu. Met een laag geluidsniveau van 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat. Het heeft veel vriesruimte met een vriesgedeelte van 114 liter.

Minpunten
  • Er is geen vershoudzone waarin je jouw verse boodschappen langer kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB36T602CSA

Bekijk of de Samsung RB36T602CSA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB36T602CSA/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!