1. Samsung RB34T672DWW

Samsung RB34T672DWW Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB34T672DWW RB34T672DWW/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB34T672DWW. 

Specificaties Samsung RB34T672DWW
MerkSamsung
FabrikantcodeRB34T672DWW/EF

Over Samsung RB34T672DWW/EF

De Samsung RB34T672DWW is de ideale koelkast voor het gelijkmatig koelen van al je boodschappen. Dankzij de All Around Cooling technologie is het niet belangrijk waar je jouw producten plaatst, want overal in de koelkast is het even koel. Onderin de ruime koelruimte van 230 liter bevindt zich een handige groentelade, gevolgd door 4 plateaus en een flessenrek. Zo heb je altijd genoeg ruimte voor al je flessen frisdrank en water. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel zul je niet eens merken dat de koelkast aanstaat. Daarnaast biedt het brede deurvak onderin voldoende ruimte voor al je grote verpakkingen sap en melk. De vriesruimte van deze koelkast is verdeeld over 3 handige lades. En het beste van alles is dat je nooit meer hoeft te ontdooien dankzij de No Frost technologie. Geniet van een koelkast die niet alleen efficiënt koelt, maar ook nog eens praktisch is in gebruik. De Samsung RB34T672DWW is de perfecte aanvulling voor elke keuken.

Pluspunten
  • Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel is het bijna niet te horen dat hij aanstaat. Het heeft een vriesgedeelte van 114 liter, wat zorgt voor veel vriesruimte.

Minpunten
  • Heeft geen koelzone waarin je jouw verse boodschappen langer bewaart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB34T672DWW

Bekijk of de Samsung RB34T672DWW mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB34T672DWW/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!