1. blackfriday
  2. Samsung RB34T605CB1

Samsung RB34T605CB1 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB34T605CB1 RB34T605CB1/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB34T605CB1. 

Specificaties Samsung RB34T605CB1
MerkSamsung
FabrikantcodeRB34T605CB1/EF

Over Samsung RB34T605CB1/EF

De Samsung RB34T605CB1 is een zwarte koelkast die is uitgerust met allerlei handige functies om jouw boodschappen op de best mogelijke manier te bewaren. Met de Optimal Fresh+ lade kun je de ruimte naar wens instellen, zodat je zelf bepaalt of je meer plaats nodig hebt voor gehakt of wortels. Je hebt de mogelijkheid om één of twee temperaturen te kiezen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat zowel je vlees als groenten op de juiste temperatuur blijven. De Humidity Fresh lade met instelbare luchtvochtigheid is ideaal voor het bewaren van mango's, druiven en bloemkool. Hierdoor behouden je boodschappen hun vitamines en blijven ze langer vers. Bovendien werkt deze koelkast dankzij de inverter motor fluisterstil, zodat je geen last hebt van storende geluiden. Daarnaast zorgt de energieklasse C ervoor dat je jaarlijks weinig energiekosten hebt. Met de Samsung RB34T605CB1 koelkast haal je een ware alleskunner in huis. Niet alleen biedt deze koelkast diverse instelmogelijkheden om jouw boodschappen zo vers mogelijk te houden, maar hij is ook nog eens energiezuinig en geluidsarm. Zo kun je met een gerust hart genieten van een stille en efficiënte koelkastervaring. De Optimal Fresh+ lade met apart instelbare zones geeft je de vrijheid om de ruimte naar eigen wens in te delen, zodat al je producten optimaal bewaard kunnen worden.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een energieklasse C, waardoor hij zuinig is in gebruik en dus goed voor het milieu. Met slechts 35 decibel aan geluidsniveau, hoor je nauwelijks dat hij aanstaat. In de vershoudzones blijven groenten en fruit, vlees en vis langer vers.

Minpunten
  • Het heeft geen hendel, waardoor je de koelkastdeur snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB34T605CB1

Bekijk of de Samsung RB34T605CB1 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB34T605CB1/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!