1. Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke

Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke RB34C7B5DCE/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke. 

Specificaties Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke
MerkSamsung
FabrikantcodeRB34C7B5DCE/EF

Over Samsung RB34C7B5DCE/EF

De Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke is een innovatieve en stijlvolle koel-vriescombinatie die perfect is voor gezinnen van 3 tot 4 personen. Met behulp van de SpaceMax technologie biedt deze koelkast meer ruimte aan de binnenkant, zonder dat het apparaat meer ruimte inneemt in je keuken. Je kunt dus al je boodschappen gemakkelijk opbergen en organiseren. Deze koel-vriescombinatie is voorzien van speciale vershoudzones waarin je je verse groenten langer kunt bewaren. Daarnaast kan de OptimalFresh+ lade in twee delen worden verdeeld, zodat je ook vers vlees en vis langer kunt bewaren zonder dat ze bederven. Dankzij de Metal Cool Plate in de koelkast hoef je je geen zorgen te maken over temperatuurschommelingen wanneer je de deur opent. Hierdoor blijven al je boodschappen langer vers en smaakvol. De Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke heeft ook drie ruime vrieslades waarin je je favoriete diepvriesproducten kunt bewaren. Dankzij het No Frost systeem hoef je de vriezer nooit meer handmatig te ontdooien. Bovendien kun je het energieverbruik van de koelkast eenvoudig bekijken en de vakantiestand inschakelen via de handige app. Met deze koel-vriescombinatie geniet je van voldoende ruimte, optimale versheid en gebruiksgemak in je keuken.

Pluspunten
  • De Metal Cool Plate voorkomt dat koude lucht ontsnapt wanneer je de deur opent, waardoor je boodschappen langer vers blijven. De koelkast heeft energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig in gebruik is en dus goed is voor het milieu. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat.

Minpunten
  • Het heeft geen handvat, zodat je de koelkastdeur snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke

Bekijk of de Samsung RB34C7B5DCE/EF Bespoke mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB34C7B5DCE/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!