1. Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke

Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke RB34C7B5D48/EF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke. 

Specificaties Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke
MerkSamsung
FabrikantcodeRB34C7B5D48/EF

Over Samsung RB34C7B5D48/EF

De Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke is een elegante en eigentijdse koel-vriescombinatie die perfect is voor gezinnen van 3 of 4 personen. Dankzij de innovatieve SpaceMax technologie profiteer je van extra ruimte in de koelkast, zonder dat het apparaat meer plek inneemt in je keuken. Hierdoor kun je al je favoriete etenswaren gemakkelijk opbergen. Deze koel-vriescombinatie beschikt ook over handige vershoudzones, waar je jouw verse groenten langer vers kunt houden. Daarnaast kun je de OptimalFresh+ lade naar wens in twee delen verdelen, zodat je ook vers vlees en vis langer kunt bewaren. Met de Metal Cool Plate in de koelkast hoef je je geen zorgen te maken over temperatuurschommelingen wanneer je de deur opent. Dit zorgt ervoor dat je boodschappen langer vers blijven. Met de Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke hoef je je ook geen zorgen te maken over het ontdooien van je vriezer. Dankzij het No Frost systeem blijft er geen ijsvorming ontstaan, waardoor je tijd en energie bespaart. Bovendien kun je het energieverbruik van de koelkast eenvoudig in de gaten houden en de vakantiestand inschakelen via de handige app. Zo kun je altijd de controle behouden, waar je ook bent.

Pluspunten
  • De Metal Cool Plate voorkomt dat koude lucht ontsnapt wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven. De koelkast heeft energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig in gebruik is en dus goed is voor het milieu. Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat.

Minpunten
  • Heeft geen hendel zodat je de koelkastdeur snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke

Bekijk of de Samsung RB34C7B5D48/EF Bespoke mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Samsung RB34C7B5D48/EF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!